Anka (1. Kitap)

10 puan

Sonunda!!
Benim yazarın kalemiyle tanışma serüvenim Anka ile başladı.
Başlarda wattpad adlı sosyal platformda yayınlanan kitap, her hafta cumartesi gününü sabırsızlıkla beklememin en anlamlı sebebini oluşturuyor.
Anka, toplam beş kitaptan oluşan serinin ilk kitabı, aslında seri değil devam kitapları da aynı kurgu üzerinden devam ediyor.
Derim Akhan!!!
Bu isim akıllara kazınacak tüm acımasızlığıyla, şiddetiyle hafızalarda yer edinecek.
Derim Akhan’ın geçmişin intikamını almak için sabırla ilmek ilmek oyununu kurup, kimin canını yakacağını umursamadan, gerçekten suçlu olup olmamasını umursamadan yeryüzünde bir cehennemi inşa edişini ve cehennemine tutsak ettiği kadının direnişini okuyoruz.
Şimdi ne yorum yapsam wattpad da tamamını okuduğum için dayanamayıp spoiler verebilirim. Ben vakit kaybetmeden ikinci kitaba başlıyorum.


------------



Derim kollarını annesinin beline sarıp yürümesine yardımcı oldu. Bir yandan ince sesiyle onu teselli edercesine “Seni yatağına yatırayım, hemen buz torbasını getireceğim. İyi geliyor değil mi o?” dedi. Tecrübeli çocuk, anne oğul sık sık kullandıkları buz torbasının sihirli etkisini çoktan öğrenmişti. Kadın başını onu takdir edercesine salladı.
“Evet tatlım. İyi geliyor… Ama senin varlığın her şeyden daha çok iyi geliyor.”

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »