Aldığım Her Nefeste (Second Opportunities, #4)

10 puan

Mitchell Wyatt'ın babası eşi kanserden ölmek üzere iken sekreteri olan Mitchell'in annesi ile ilişki yaşamaya başlamıştır. Babası karısı öldükten sonra evlenme vaadinde bulunduğu hamile sekreterini önce oyalamıştır sonra bebeğin kendisinden olmadığını iddia etmiştir. Bu skandal politika kariyerlerini engellemesin diye Mitchell'in büyükbabası annesinin isteği üzerine torununun soyadlarını alıp, bir Wyatt gibi yetiştirilmesini kabul etmiştir. Bebek doğduktan sonra annesi bebeğin üzerinde ki tüm haklarından vazgeçecektir. Çocuğun en iyi koşullarda büyümesi, en iyi eğitimi alması, maddi manevi imkanlardan faydalanmasını sağlayacaklardır. Karşılığında Mitchell'in annesi bu olaydan kimseye bahsetmeyecek ve bebek dahil kimse ile görüşmeyecektir bunun için parada verilmiştir. Doğduktan bir hafta sonra Mitchell'in büyükbabası onu sahte bir doğum belgesi ile İtalya'da bir ailenin yanına göndermiş, dört beş yaşlarındayken de Fransa'da yatılı bir okula göndermiştir. Sonrasında en iyi okullara gönderilmiş, Avrupa'nın en önde gelen ailelerinin çocukları ile arkadaşlık etmiştir. Üniversiteden mezun olduktan sonra çok iyi para kazanmıştır. Şimdi otuz dört yaşında ve çoğu Avrupa'da olan pek çok firmanın sahibidir. Yedi ay önce üvey abisi William bazı belgeler bulup Mitchell'i öğrenmiş ve onu bulup tanışmıştır. İradesiz, edepsiz oğlu ile gözünü para hırsı bürümüş bir kadının oğlu olduğu için Mitchell'in iyi bir konuma gelemeyeceğini düşünen büyükbabası da ondan etkilenmiştir. Onun Wyatt adını taşıyan atalarına çektiğini düşünür ve onu kabullenmeye başlar.

Kate babasından kalan restoranı işletmeye çalışan genç, güzel bir kadındır. Dört yıldır birlikte olduğu sevgilisi ile tatile gideceklerdir ama sevgilisinden önce gitmek zorunda kalır. Sevgilisini beklerken orada birçok erkeğin dikkatini çeker ve onlardan gelen içecek ikramlarını kabul etmezken o sırada orada olan ve üzerine içecek dökerek tanıştığı Mitchell Wyatt tüm hayatını değiştirir. Kate kirlettiği gömleğin ücretini ödemek ister ama Mitchell onun yerine bir akşam yemeği ister ve böylece maceraları başlamış olur.

Mitchell ailenin gayrimeşru çocuğudur. Aileye dahil olduktan sonra babasının ani ölümü, abisinin kayboluşu onu bir numaralı şüpheli haline getirir. Bu yüzden peşinde sürekli polisler vardır.
Aniden tanıştığı güzel Kate ise hayatını bambaşka bir hale getirir. Hemen birbirinden etkilenen çift birkaç gün için de baya ilerler. Kate ilişkisini bitirdikten sonra da yollarına devam etmeye kararlıdırlar ama öyle olmaz yaşanan olaylar onları uzun süre görüşmemek üzere ayırır.

Yıllar sonra yeniden bir araya gelmeleri ise o tatil de yaşadıklarından sonra olan Mitchell'i şok eden bir olay sayesinde olur. Kate gururunu ayaklar altına alıp Mitchell'i arar ve her şey değişir. Neyse ki kaybettikleri yıllara daha fazlasını eklemezler ve mutlu son olur.

Yazarın tüm kitapları gibi bu kitabı da güzel. Nasıl güzel olmasın ki kusursuz bir erkek ve kadın, büyük bir aşk. Yazarın en az sevdiğim kitabı sebebi ise Kate'i bir türlü sevemem bunun dışında harika bir kitap.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »