Al Beni Kollarına

7 puan

Georgiana Hartley babası ölünce İtalya'yı bırakıp doğduğu topraklara dönmüştür. Fakat babasının emanet ettiği amcası da ölünce kuzeni Charles'ın evinde geçirdiği dört geceyi kendisini korumaya çalışarak geçirir. Orada kalırsa kuzeni öyle ya da böyle onu evlenmeye zorlayacaktı. Tek çare komşu hanımların yanına gitmek gibi görünür. Babası ya da amcasını hatırlayıp sahip çıkacak birileri olur diye umut eder. Leydi Alton ile görüşmeye gider ama karşısında kusursuz olan lordu bulur.

Vikont Dominic Londra'ya gidip bir leydiye refakat etmeyi düşünen Georgina'a yardım eder. Ona göre onun gibi enfes bir varlığın böyle bir iş bulması mümkün değildir. Öyle bir hayatın ona göre olmadığını da bilir. Kendisi otuz iki yaşındadır ve on sekiz yaşında olan Georgina'ı ablasının yanına gönderir. Ablası Georgina'ı sosyeteye takdim edip doğru insanlarla tanışma görevini üstlenir. Georgina ise hemen evlilik teklifleri almaya başlar. Ama hepsini reddeder. Çünkü Dominic'e aşıktır.Onunda başkasına aşık olduğunu düşünür.

Dominic'de Georgina'a hemen aşık olur. Aralarında ki yaş ve tüm farklılıklara rağmen onu ister ve almaya kararlıdır. Georgina'nın zengin bir varis olduğu ortaya çıkınca kuzeni evlenmeye zorlamak için peşine düşer. Georgina Dominic'in de mirası için peşinde olduğu dedikodularına inanır ve Dominic'e inanması o kadar kolay olmaz.

Yazar konu seçmede çok iyi fakat işlemede kötü, sıkıcı olabiliyor. Her kitabı güzel başlıyor fakat sonu hüsran.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »