Ahlaksız Teklif (Notorious, #1)

10 puan

Damien Sinclair lord Sin'in tüm hayatı çapkınlık ile geçmiştir. Skandallarla dolu hayatında kadınlar sürekli peşinde koşmuş,sayısız kadının kalbini kırmıştır. Ahlaksızlığa yeni bir boyut getirdiği bile söylenir. Kalıcı bir birliktelik gibi bir isteği kesinlikle yoktur. Hayatını böyle geçirirken çok sevdiği kardeşi Olivia aşık olduğu kendisini kandıran erkekle kaçmaya çalışırken sevdiği adam vazgeçince merdivenden düşüp sakatlanmıştır. Damien bu durumu kabullenemez ve kardeşini bu hale getiren adamdan intikam almak tek amacı haline gelir.
Kumarda tüm mal varlığını kazanınca karşısında bulduğu kişi adamın kardeşi Vanessa Wyndham olur.

Vanessa'nın vikont ve fakir olan babası kızının zengin biri ile evlenip ailenin talihini değiştireceğini düşünmüştür. Bu yüzden Vanessa'ı bir baronla evlenmeye ikna etmiştir. Kocası ise bir opera dansçısı için yaptığı düelloda ölmüştür. Babasıda öldükten sonra iki kardeşi ve annesine bakmak için onlarla yaşamaya başlamıştır. Abisi tüm paralarını kumara ve zamparalığa harcadığından zor duruma düşmüşlerdir. En son ki macerasından sonra Damien'in nefretini kazanınca kumarda evlerini ve tüm mallarını kaptırmıştır. Vanessa'da ailesini mahvetmesini engellemek için Damien'in karşına çıkar. Hasta annesi ve iki kız kardeşi için evlerini geri almaya kararlıdır. Bu yüzden oyun salonuna gidip Damien'den merhamet ister fakat reddedilir. Evine gittiğinde tekrar reddedilince kardeşi Olivia'nın refakatçisi olmak ister. Fakat Damien'in başka bir planı vardır. Onun metresi olacaktır. Damien'in tek şartı budur. Karşılığında abisinin borçlarını silecektir. Venessa kendi itibarından çok kardeşlerinin itibarını düşündüğünden kardeşinin refakatçisi olmayı ister. Böylece Damien'in evinde olması için bir bahanesi olmuş olacaktır ayrıca kardeşine gerçekten yardım etmek ister.

Damien Avrupa'nın en güzel kadınları ile birlikte olmuş ama kimse onu Vanessa kadar etkilememiş,ilgisini çekmemiştir. Önce abisinin kardeşine yaptığı gibi onun kız kardeşini aynı şekilde mahvetmek ister ama sonra planlar değişir. Vanessa'nın kendi isteği ile gelmesini bekler. Vakit geçirdikçe onu daha iyi tanımak ister. Tanıdıkça amacı değişir ve ilgisi daha çok artar. Kardeşinede çok iyi gelmiş evdeki herkesi etkilediği gibi kendisini de fazlasıyla etkilemiştir. Vanessa ise her gece Damien'in getirdiği farklı renkteki gülleri ve sohbetlerini sabırsızlıkla bekler hale gelir. Damien'i bir türlü düşüncelerinden,rüyalarından uzaklaştıramaz ve daha fazla karşı koyamaz.
Bu anlaşma ikili için duygularında ortaya çıktığı bir hal alınca önce aşka inanmayan Damien uzak durarak Vanessa'ı unutmaya çalışır.Ama onu düşüncelerinden,zihninden silemez. Yıllar önce babasını mahvettiği gibi bir kadın için derin duygular beslemeyeceğine yemin etse de bu ne kadar sürebilir ki. Ruh eşini bulmuştur Vanessa içinde ki boşluğu doldurur.

Kitap çok güzeldi beğenerek okudum ikiliyi çok sevdim.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »