Ahlaksız Ritim (Sinners on Tour #4)

8 puan

Günahkarların bateristi Eric Sticks, zor bir çocukluk geçirmiştir. Babasını hiç tanımamış bir bağımlı olan annesi ise dört yaşında iken onu bırakıp gitmiştir. Eric'de koruyucu ailelere verilmiştir. Bir evden diğerine giden sürekli belaya bulaşan bir çocuk olmuştur. Grup onun her şeyi. Tabi aşık olana kadar.

Önce ki kitapta grubun geçirdiği kazada grubun ses mühendisi Dave sakatlanmıştır. Rebekah abisinin yerine geçer ve seride ki tüm kadınların yaptığı gibi grupla yollara düşer. Rebekah gruba hayrandır. Asıl ilgisini çeken birlikte olmak istediği ise Trey. Ama Eric Rebekah'ı görür görmez aşık olur ve bunun kader olduğuna inanır. Onu elde etmek için elinden geleni yapmaya başlar. Rebekah'ın asıl istediği Trey iken tanışır tanışmaz ilgisini çeken Eric olur ve olaylar başlar.
Rebekah kanser tedavisi görmüştür. Bu süreçte hep yanında olan sevgilisi tedavisi bittikten sonra sahip olamayacaklarından dolayı onu bırakmıştır. Rebekah bunları ne kadar aşmaya çalışsa da kendisini eksik hisseder. Eric onun yeniden bir kadın gibi hissetmesini sağlarken Rebekah'da Eric'in asla sahip olamayacağını düşündüğü aileyi sunar.

Geri dönen eski sevgili,kıskançlıklar,ayrılma,barışma derken kitap bitiyor. Grup üyelerini okumak keyifli. Birlikte oldukları anlarda eğlenmemek elde değil. Eric zaten sevdiğim karakterlerdendi. Onunda diğerlerine göre azda olsa paylaşımcı olması hoşuma gitmedi. Uyumlu bir çiftti. İkiliyi birlikte sevdim.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »