Ahlaksız Ritim (Sinners on Tour #4)

9 puan

Yoruma nasıl başlayacağımı malesef bilmiyorum. Kullanacak kelime bulamıyorum şu an bunu lütfen maruz görün çünkü Ahlaksız Ritim'den bahsediyoruz. Günahkarlar Turnede serisini çok severek takip ediyorum. En merak ettiğim ve sevdiğim karakter olan Eric'in hikayesini okurken kendimden geçtim. Onun o espirileri , yaptığını sandığı içinde onlarca baharat olan omletleri veeee en ateşlisinden o halleri... Şunu baştan söylemeliyim ki eğer fazla erotizm olan kitapları sevmiyorsanız bu seriden uzak durun. Kaçınn.. Gerçekten aşırı bir pornografik bir seri. Kitap adıyla gerçekten çok uyumlu. Tam bir ahlaksız kitap. Ama tatlı olanından :D


Ateşli Bilet'i okumayanlar için SPOİLERRRR

Dave'in yaralanmasından sonra grubun ses teknisyeni olarak Dave'in kız kardeşi Rebakah işe başlar. Tabi Eric Reb'i görür görmez aşık olur. Eric her zaman ki gibi şapşik aşık. Ama büyük bir Sorun vardır. Reb Trey'e aşıktır. Eric bunu kabul etmez ve Reb'i kazanmak için elinden geleni yapar.

Spoiler Bitti



Kitabın başını okudum ve bu kitabın serideki favorim olacağını anladım. Neden mi?

Çünküüüü Eric tam bir şapşal aşık. Allahım çok tatlı ve mükemmel biri. Reb ise bence Eric'in kadın versiyonu gibi. Bir kere kendisine tatlı veya şirin diyenlere verdiği çok tatlı bir ceza var :D. Ama Reb'in acısı gerçekten büyük okuyucu. Bunu söylemek istemiyorum çünkü dıııt büyük bir spoiler ve okuyup öğrenmelisiniz. Kısacası kitapta Eric'in Reb'i kazanmasını ve sonraki beraberliklerini okuyoruz.

Şimdi gelelim sevmediğim yanına; Ya bu kadın üçlüyü gerçekten seviyor ben artık bunu çıkardım. Her seferinde kadına lanetlerimi yağdırırken yine aynı şekilde kadın paylaşma gibi bir bölüm olunca YETER OLİVA dedim. Bunun gerçekten normal olduğunu düşünüyorsa çok yanılıyor. Böyle bir saçmalık görmedim. Yani diceksiniz bunu bilip okuyorsun. Hayır. Her seferinde bu sefer yapmaz diyorum kadın yine üçlü yapıyor. Ben bu kadının seks hayatını anlamıyorum anlamakta istemiyorum. Çünkü gerçekten o kısımlar rahatsız edici. Okuyamadığımı söylemem lazım. O kısımları çıkardığımda - ki gerçekten çıkardım - bence süper keyifli aşk dolu romantik bir kitap. Özellikle Reb'in eski nişanlısı ve annesi ikilisinin uyumunu okuyun. Çıldırın.

Eric'i diğer kitaplarda okurken zaten sevmiştim bayılmıştım şimdi AŞIK oldum. Çünkü tam AŞIK olunası biri... Böyle en tatlısından biri... Eric'e olan aşkımın tarifi imkansız. Zaten bateristlere karşı bir hayranlığım var Eric sayesinde hayranlık seviyesi bir kaç tık daha arttı. Hele gaza gelip az kalsın dövme yaptıracağı yeri duysanız Reb ve benim gibi YARILIRSINIZ.

Ve son olarak serinin devam kitabının ana karakteri olan Trey'in eğlenceli alıntısı ile noktalıyorum.

"Eğer hepiniz şunu kesmezseniz şuracıkta Dave ile öpüşmeye başlayacağım ve emin olun kimse böyle bir şeyi görmek istemez."

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »