Ahlaksız Ritim (Sinners on Tour #4)

9 puan

Birçok okurun beğenisini kazanmış olan Sinners on Tour serisine ben de başlamış bulunuyorum. Seriyi önceden biliyordum ve uzun zamandır okumak istiyordum. Elimde ilk kitap hariç diğerleri bulunmaktadır. Kitapların sıralamasını bilmeme rağmen ülkemizde çıkan son kitapla başladım seriye çünkü bu kitap daha bir ilgimi çekti.

Şunu söyleyebilirim ki Günahkarlar grubu okurların dediği kadar var. Beş grup üyesi de birbirine bağlı ve bir araya geldiklerinde acayip şeyler oluyor.

Eric çok şirin ve komikti, tam kendine göre bir kız buldu diyebilirim. Aynı şeyi Reb için de söyleyebilirim. Ayrıca ikisinin aşkını okumak da bana keyif verdi, aralarında anlaşmazlık çok çok az vardı. Anlaşabilen çiftleri okumayı gerçekten seviyorum.

Uzun bir aradan sonra ilk kez bir kitap beni gülme krizlerine soktu; üyelerin olaylara karşı verdiği tepkiler olsun, birbirleriyle atışmaları olsun çok eğlenceliydi.

Bana kalsa alın okuyun ancak +18 sahnelerden rahatsız oluyorsanız -ki bu +18 sahneler birazcık farklı işleniyor- hiç başlamayın derim.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »