Ah Şu Kalbim (Chicago Stars, #5)

10 puan

Molly, Chicago Stars'ın sahibi Phoebe'nin kardeşidir. Aslında yabancı olmadığımız bir karakter. On beş yaşından beri onu ablası ve eniştesi büyütmüştür. En kötü zamanlarında babasının olduğundan daha iyi ebeveynler olmuşlardır. Molly çocuk kitapları yazar Tavşan Daphne serisi. Duygusal olarak çok sık gel gitler yaşar ve bu yüzden hayatını bir türlü yoluna koyamamıştır. Umutsuz bir aşkı vardır Chicago Stars'ın efsanevi oyuncusu Kevin. Kevin Chicago Stars takımı ile bütün kariyerini onu fark etmeden geçirmiştir. Ama artık canına tak etmiştir karşılıksız aşktan bıkmıştır.

Kevin için önemli olan tek şey Amerikan futbolu ve uluslararası modellerdir. Bir süredir de takım kaptanlığı kişiliğinden beklenmeyen umursamazlıklar yapmaya başlamıştır. Sahada ki performansını tehlikeye atacak bir şeyler yapması daha önce görülmemiştir. En son hava sörfü yapınca sabırlar taşmıştır. Bu olaylar yüzünden toparlanmak için patronların evine gider ne tasadüftür ki Molly de oraya gelir. Mecburi bir ev arkadaşlıkları olur, bu ev arkadaşlığı ise mecbur kaldıkları bir evlilik ile sonlanır.

Sevdiğim yazarın yine harika bir kitabı.
Kevin aslında tanıdığımız Kevin gibi değildi nedense karakterler kendi hikayelerinde önce ki kitaplardan çok farklı oluyorlar. O neşeli halinden eser yoktu ama tabi ki o görünüşün yansıtılanın altında neler ne hüzünler yaşandığını da öğrenmiş olduk. Nasıl olursa olsun Kevin'i seviyorum. Cal ve Jane çifti ile dostluğu devam ediyordu. Phoebe ve Dan çiftini de sık sık gördük seviyorum bu çiftleri.
Molly'nin yazdığı kitaba bayıldım. Sonunu tahmin etmek zor değil ama harikaydı bence, bu çift böyle bir sonu hak etmişti. Yine bu kitapta da ikinci bir aşk vardı ama ben çifti sevemedim.
Yazara ve bu farklı farklı güzel hikayelerine bayılıyorum.Hiç sıkmadan güzel ilerleyen bir kitaptı sevdim.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »