Acıtan Güzellik 2 Adanmış Güzellik (Beauty, #2)

10 puan

İlk kitapta Laurelyn Jack Henry'i terk etmişti ve kaldığı yerden devam eder. Laurelyn daha ilk andan onu çok özler, büyük bir acı yaşar bir süre de eve kapanır. Sonra albüm kayıtları için işe gitmek zorunda kalır ve hala peşinde olan eski sevgilisini de görür. Hatta ondan kendisine dönmezse kariyerine bitireceğine dair tehdit bile alır. Bunlar yetmezmiş gibi annesi hala evli olan babası ile barışır. Yıllarca onları görmezden gelen babası da karşısına çıkıp herkese babası olduğunu duyurmak ister.Fakat Laurelyn başarısının ünlü babasının kızı olması ile değil de iyi bir müzisyen olduğu için olmasını ister bunu bir süreliğine askıya alır.

Jack Henry ise Laurelyn'nin peşinden gidip yetişmemiştir. Duyduğu acıdan dolayı önce onu unutmak ister. On dört numarayı bulmaya çalışır ileri gitse de bunu yapamaz ve soy ismini dahi bilmediği sevdiği kadını bulması için dedektif tutar. Onsuz bir gün daha geçirmek istemediğinden kendisini affettirip, bir daha gitmesine izin vermemeye hatta evlenmeye kararlıdır. Fakat onu bulması o kadar kolay olmaz ve ancak üç ay sonra bulabilir. Laurelyn artık ünlü bir grubun solistidir. Karşısına çıkınca da her şey kaldığı yerden devam eder. Tabi bu kez daha farklıdır ikili birbirini sever ve bunu söylemekten de çekinmez. Artık bir yıldız olan Laurelyn'nin turnesi vardır. Jack Henry'de ona katılır. Tabi ki her şey yolunda gitmez ve Laurelyn'nın eski sevgilisi yeniden ortaya çıkar. Dört haftalığına orada olan Jack Henry'nın gitme zamanı gelir. Bir daha ayrılmak istemezler ama bir çözümde bulamazlar. Jack onun kendisiyle gelmesini ister uçağa binmeden önce de ona günler önce evlenme teklif etmek için aldığı yüzüğü verir. Kariyerini bırakmaya hazır olmadığını biliyordur. Denemesini ister o hayattan bıktığında karısı olmaya hazır hissettiğinde döneceği zamana kadar bekleyeceği sözünü vererek gider.

Laurelyn ise gruptan ayrılır ama onlara borçlu hissettiğinden üç ay daha kalıp turneyi bitirmeyi kabul eder. Bu yolculukta da bu hayatın kendisine göre olmadığını anlar. Bu süreç ikili için zor olsa da dayanmanın yolunu bulurlar. Acıtan güzellik kendini adayan güzelliğe dönüşür ve büyük mutlu son gelir.

İkiliyi zaten ilk kitaptan sevmiştim. İlk kitap gibi buda güzeldi. Jack Laurelyn'e birçok hediye verir ama endişelendiğin de parmağıyla hep sonsuzluk işareti çizdiğinden ve ona olan sonsuz,sınırsız,ölçülemez aşkını temsil ettiğinden aldığı sonsuzluk sembollü hediye çok güzeldi. Ayrılacakları zamanki üzüntüleri çok duygusaldı. O duygusal evlilik teklifi ise ayrı bir güzeldi. Evet birliktelikleri çok çok fazla fakat aralarında ki aşk,duygu yoğunluğu,o aile bağları,sevgileri çok yoğun ve bu tamamen hissediliyor. Yine ikilinin bakış açısıyla anlatılan hikaye güzeldi.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »