60`lar Hikaye 70`ler Terane 80`ler Şahane

8 puan

Kendisini '80'li yıllar kuşağının üyesi' olarak tanımlayan yazar,  o dönemin müzikleri, dizileri, oyunları, çizgi filmleri, giyim kuşamları ve o dönem yapılanları kitabında eğlenceli bir şekilde kaleme almış.
Her ne kadar 80'ler benim bebeklik ve çocukluk yıllarım  olsa da kitapta anlatılan bir çok şeyi  hatırlıyorum. Benim bilmediklerimi de okuduğum zaman eşim hatırladı. En güzel yanı da buydu. Akşamları eşime de okuyarak o dönem anılarımızı paylaştık. İsmi geçen sanatçıların şarkılarını hemen açıp dinledik.Hatta bazen arkadaşlarıma, burada da paylaştığım alıntıları mesaj olarak yolladım. Cevap olarak "Evet ya ne güzel günlerdi", "Süpersin nasıl hatırladın?" gibi mesajlar aldım. Allahtan benim gibi bir arkadaşları var da onları çok yormadan(!) bir kaç alıntıdan sonra kitabın adını verdim:) Her ne kadar kitabı okudukça yaşlanıyorum duygusunu yaşasam da tebessümle ve hatta bazen kahkahalarla okudum.
Bu kitabı 80 kuşağı gençliği, kendi günlüklerini okur gibi, daha küçük arkadaşlar da ağabey ve ablalarının o güzel yıllarını kesinlikle eğlenerek okuyacaklardır.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »