Kullanıcı Araçları

Lauren Asher

1 kişi favori yazarlarına eklemiş

Yazar Açıklaması (düzenle)

Lauren Asher, canlı bir hayal gücüne sahip bir yazar ve boş zamanının çoğunu okuyarak ve yazarak geçiriyor. Amacı, hikayelerinde yazdığı yerlere seyahat etmektir. Lauren, kusurlu ama ilişkilendirilebilir karakterler yaratmayı seviyor ve hikayeleri bol miktarda endişe, buhar ve duygu ile hızlı ilerliyor. Lauren, yazmanın ve okumanın yanı sıra Formula 1 yarışlarının da büyük bir hayranıdır.

Lauren boş zamanlarında YouTube izlemekten, Parks and Rec'in eski bölümlerini izlemekten ve denemek için yeni restoranlar bulmak için Yelp'te arama yapmaktan hoşlanıyor. Sabah kahvesinden sonra çok üretkendir ve kestirme fırsatını asla kaçırmaz. Ayrıca, bazı nadir fırsatlar dışında sıfıra yakın kişisel görünüşü olduğu için çok utangaç bir yazardır.

Dizileri seviyor ve diğer yazarların aksine, hikayeleri sürüklüyormuş gibi hissetmek yerine okuyucuları eğlendirmek konusunda oldukça iyi bir iş çıkarıyor. Aşırı aktif bir yaratıcılık, bolca hayal gücü ve birdenbire ortaya çıkan beklenmedik olay örgüsü, Lauren Asher'ı aşağı yukarı böyle tanımlayabiliriz. Hızlı tempolu aksiyon hikayeleriyle tanınan, sizi ilk bölümden bağlamayı başaran birkaç yazardan biri.

Yazar Detayları (düzenle)

Yazarın detayları bulunmamaktadır ...

Kitapları (birleştir)