Kullanıcı Araçları

Jessica Steele

Yazar Açıklaması (düzenle)

Jessica Steele, Royal Leamington Spa'nın zarif Warwickshire kasabasında doğdu. Hassas bir çocuktu ve okulda devamsızlığı olurdu. On dört yaşında tüberküloz teşhisi konduğunda okulu bıraktı. Jessica on altı yaşındayken memur olarak çalışmaya başladı.

Colin ve George adında iki harika erkek kardeşi ve Elizabeth adında çok tatlı bir kız kardeşi vardır. Hepsi de birbirlerine çok yakındırlar. Birçok yeğeni ve kuzeni olması da eşiyle kendi çocukları olmamasının eksikliğini gidermektedir.

Peter ve Jessica 1967 yılında evlendiler ve kısa bir zaman içinde Jessica doğduğu kasabadan şimdi yaşadıkları sevimli kasabaya taşındı. Bir tepenin eteğinde yer alan evleri başka tepeler ve vadilerden oluşan güzel bir manzaraya sahip.

Jessica ve eşi köpekleri oldukça düşkün. Şu anda Staffordshire bull terrier cinsi Florence isminde bir köpekleri var. Florance harika bir köpek. Herkesi çok seviyor, ama 40 kiloluk bir dinamit olduğu ve kendisine birazcık ilgi gösteren herkesin kucağına atladığı için dikkat edilmesi gerekiyor (mümkün olduğu kadar). Çok eğlenceli bir köpek.

Eşi, Jessica'nın yazarlık eğitimi olduğunu düşündüğü beş yıllık sürede ona çok destek oldu ve tüm yazarlık kariyerinde onu teşvik etti. Jessica daktilo kullanmayı denedi ama bu ona uygun değildi. El yazısıyla yazmaktan çok daha fazla keyif alıyor. Her çalışmada yanında mutlaka bir düzine dolmakalemi hazır bulunduruyor. Jessica'nın bir arkadaşının sekreterlik şirketi bulunuyor. Jessica'nın yazıları burada...
daha fazla

Yazar Detayları (düzenle)

Cinsiyet
Kadın
Doğum Tarihi
9 Mayıs 1933
Doğum Yeri
Royal Leamington Spa, Birleşik Krallık

Kitapları (birleştir)