Kullanıcı Araçları

Galip Dursun

Yazar Açıklaması (düzenle)

1 Ekim 1980′de, İstanbul'da doğdu. Marmara Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı Bölümü'nden 2001 yılında mezun oldu. Teknoloji şirketlerinde tasarımcı ve yazılımcı olarak çalıştıktan sonra bu sektöre ara verip yazmaya yöneldi.

2003 yılında Yeraltı ve Alternatif edebiyatı odaklı Gölge Öykü Dergisi ile Kan Güncesi Alt-Kültür portalını kurdu. 15 sayı boyunca yayınlanan Gölge e-dergisine "Korku ve Gerilim" türlerinde yazar ve yayın yönetmeni olarak katıldı. Makale ve öyküleri çeşitli dergilerde yayınlanan Galip Dursun, Anadolu Korku Öyküleri dizisine Güzay'ın Bindilek Ağacı" ve "Oba" adlı öyküleriyle, Yitik Ülke Yayınları'ndan çıkan "80′lerde Çocuk Olmak" kitabına bir anısıyla dahil oldu.

2014 yılında Işın Beril Tetik ve Demokan Atasoy ile korku edebiyatı, sineması ve kültürü üzerine yoğunlaşan Gerisi Hikaye adında bir çevrimiçi radyo yayınlamaya başladı. Korku sanatlarını bir korku kültürü çerçevesinde ele alan yayın boyunca halk anlatıları, edebiyat, tiyatro ve sinema, bilgisayar oyunlarında korkunun izlerini aramaya ve anlatmaya devam ediyor.

Yazar Detayları (düzenle)

Cinsiyet
Erkek
Doğum Tarihi
1 Ekim 1980
Doğum Yeri
İstanbul

Kitapları (birleştir)