Kullanıcı Araçları

Emma Darcy

3 kişi favori yazarlarına eklemiş

Yazar Açıklaması (düzenle)

Emma Darcy Avustralya da doğmuş şu anda New South Wales eyaletinin taşrasında güzel bir mülkte yaşamaktadır. Taşradan şehre oradan kasabaya oradan taşraya taşınmış, çıktığı sayısız yolculukta tropik ada sevgisini tatmin etmiştir.

Aktrislik tutkusunu amatör tiyatrolarda oynayarak giderse de asıl aşkı yazarlıktır. Fransızca ve İngilizce öğretmeni olmasına rağmen evlenip anne olmadan önce Bilgisayar Programcılığına geçmiştir.

Yaratıcılığını yağlıboya resim, çömlekçilik ve iki evinin inşa ve dekorasyon tasarımlarıyla göstermiş ve bunların arasına üç çocuk yetiştirmeyi ve işadamı eşinin sosyal yaşantısını sığdırmıştır.

Sıkı okuyuculuktan yazarlığa geçmiş ve güzel hikayeler yaratmanın tutkunu olmuştur. Emma'nın insanlar ve ilişkiler konusuna merakı romantik kurgu dünyasını sevmesine sebep olmuştur.

Günümüzde kadınlarla ilgili kurgu romanları yazmakta ve spor Mustang arabasıyla Meksika körfezinde, Florida Louisiana arasında ve İtalyadaki Amalfi sahilinin tehlikeli yollarında rüzgarla yarışmaktadır.

Hayatı olabildiğince yaşamak, daha fazla olmak,daha fazla vermek kitaplarına da yansıttığı hayat görüşüdür.

Yazar Detayları (düzenle)

Cinsiyet
Kadın
Doğum Yeri
Avustralya

Kitapları (birleştir)