Kullanıcı Araçları

Sinan Yağmur

81 kişi favori yazarlarına eklemiş

sinan yağmur düzenleme geçmişi

ParanoyakVisne, sinan yağmur isimli yazarın detaylarını düzenledi

Doğum Yılı düzenlenmiş, eski hali boş, yeni hali 1965
Doğum Yeri düzenlenmiş, eski hali boş, yeni hali Kırşehir
Cinsiyet düzenlenmiş, eski hali boş, yeni hali Erkek
WebSitesi düzenlenmiş, eski hali boş, yeni hali http://www.sinanyagmur.com.tr/
11 yıl, 10 ay
ParanoyakVisne, sinan yağmur isimli yazarın açıklamasını düzenledi

eski halini göster | yeni halini göster | değişimi göster

Takvimlere bağlanmaksızın insanlığın mana deryasında bazen kulaç atan bazen anlam dalgalarında soluklanan bir dünyalı, eğitimci. Eğitimi dört duvar arasında geçen bir ayrış olarak algılamayıp,insana insanlığı hatırlatmak için ışık tutmaya çalışan dervişanlığın günümüze yansıtılmasına çaba sarfeden bir gönül işçisi. Eğer bir insan kendini insanlığa adamışsa bunda başarılı olmaması düşünülemez çünkü insan varlığın en üstünüdür.

1965 yılında Kapadokya ikliminde gözlerini açtı. Gördüğü rüya hayatının miladı oldu. Rüyasındaki şehre gitmeliydi. İsim verdi levhasında Konya yazan kente: Şehr-i Sevda. Gönlünü açmak için senelerdir Konya’da. Çeyrek asırdır tasavvuf kokusu solumaya çalışıyor aşk fısıltılı kitaplarda.26 yıllık Mevlana araştırması ile geçen süreye 24 kitap sığdırdı. Yeterli mi? Asla! Ecel yüreğini öpeceği deme kadar yazmaya and içti.

Sinan yağmur, 1965 yılında Kırşehirde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kırşehirde tamamladı, Kırşehir imam hatip lisesinden 1984 te, selçuk üniversitesi ilahiyat fakültesindende 1990 yılında mezun oldu. Aynı yıl kelam ve islam felsefesi ana bilim dalında yüksek lisansa başladı. 1991 yılında kadınhanı imam hatip lisesinde öğretmenliğe başlayan SİNAN YAĞMUR sırasıyla KONYA İHL, ve meram Dr. Ali Rıza Bahadır ihl de idarecilik görevlerinde bulundu, halen Naci'ye Mumcuoğlu lisesinde din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni olarak görevini sürdüren yağmur, evil ve 2 çocuk babasıdır. Selçuk belediyesince organize edilen aile okulunda aile içi iletişim, eşler arası sevgi köprüsü konularında konferans etkinliğinde bulunan yazar ulusal ve yerel tvlerde eğitim proğramlarına katılmıştır.
11 yıl, 10 ay