Kullanıcı Araçları

Jojo Moyes

72 kişi favori yazarlarına eklemiş

jojo moyes düzenleme geçmişi

bey_za, jojo moyes isimli yazarın detaylarını düzenledi

Doğum Günü düzenlenmiş, eski hali boş, yeni hali 4
Doğum Ayı düzenlenmiş, eski hali boş, yeni hali 8
Doğum Yılı düzenlenmiş, eski hali boş, yeni hali 1969
Doğum Yeri düzenlenmiş, eski hali boş, yeni hali Londra, Birleşik Krallık
Cinsiyet düzenlenmiş, eski hali boş, yeni hali Kadın
WebSitesi düzenlenmiş, eski hali boş, yeni hali www.jojomoyes.com
8 yıl, 9 ay
bey_za, jojo moyes isimli yazarın açıklamasını düzenledi

eski halini göster | yeni halini göster | değişimi göster

1969 Yazarlık kariyerinde zirveye Senden Önce Ben romanı ile ulaştı. Yazarlık kariyerine 2002 yılında yayınladığı Sheltering Rain romanı ile başlayan ve o tarihten sonra bir çok esere imza atan ünlü yazar Türk okuyucuları ile en çok satan romanı olan Me Before You (Senden Önce Ben) ile buluştu. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de büyük beğeni toplayan kitaptan sonra Jojo Moyes’in Sevgilimden Son Mektup romanı da Türkçeye çevrildi.

1969
yılında İngiltere’de doğan Jojo Moyes aslen İngilizdir. Asıl mesleği gazetecilik olan Jojo Moyes romanlarıyla tanınmaktadır. Romantik romancılar klasmanında birinci sırada yer alan Moyes’in kitapları 11 farklı dile çevirilmektedir.

Eğitimini (University of London ve Bedford New College) Londra Üniversitesi'nde tamamlayan Jojo Moyes yüksek lisansını burs yardımıyla şehir üniversitesinde tamamlamıştır.

10 yıl boyunca Hong Hong’da çalışan Moyes 1988 yılında yardımcı haber editörlüğüne yükselmiş, son olarak 2002 yılında medya muhabirliğine atanmıştır. Medya muhabirliğinden istediklerini bulamayan Moyes, kitap yazmaya başlamıştır.
8 yıl, 9 ay
bey_za, jojo moyes isimli yazarın açıklamasını düzenledi

eski halini göster | yeni halini göster | değişimi göster

1969 yılında İngiltere’de doğan Jojo Moyes aslen İngilizdir. Asıl mesleği gazetecilik olan Jojo Moyes romanlarıyla tanınmaktadır. Romantik romancılar klasmanında birinci sırada yer alan Moyes’in kitapları 11 farklı dile çevirilmektedir.

Eğitimini (University of London ve Bedford New College) Londra Üniversitesi'nde tamamlayan Jojo Moyes yüksek lisansını burs yardımıyla şehir üniversitesinde tamamlamıştır. 10 yıl boyunca Hong Hong’da çalışan Moyes 1988 yılında yardımcı haber editörlüğüne yükselmiş, son olarak 2002 yılında medya muhabirliğine atanmıştır. Medya muhabirliğinden istediklerini bulamayan Moyes, kitap yazmaya başlamıştır.
8 yıl, 9 ay