Kullanıcı Araçları

Debbie Macomber

167 kişi favori yazarlarına eklemiş

debbie macomber düzenleme geçmişi

ParanoyakVisne, debbie macomber isimli yazarın detaylarını düzenledi

Doğum Günü düzenlenmiş, eski hali boş, yeni hali 22
Doğum Ayı düzenlenmiş, eski hali boş, yeni hali 10
Doğum Yılı düzenlenmiş, eski hali boş, yeni hali 1948
Doğum Yeri düzenlenmiş, eski hali boş, yeni hali ABD
Cinsiyet düzenlenmiş, eski hali boş, yeni hali Kadın
WebSitesi düzenlenmiş, eski hali boş, yeni hali http://www.debbiemacomber.com/
11 yıl, 9 ay
ParanoyakVisne, debbie macomber isimli yazarın açıklamasını düzenledi

eski halini göster | yeni halini göster | değişimi göster

Kitapları dünya çapında 140 milyondan fazla satan Debbie Macomber, günümüzün önde gelen popüler yazarları arasındadır. Tecrübelerinden ve gözlemlerinden yola çıkarak yarattığı zorlu karakterlere hayat verebilme yeteneğiyle tanınan yazar, küçük yerleşimlerdeki ev ve aile yaşantısı ile kalıcı dostluklar üzerine kalpleri ısıtan, keyifli ve eğlenceli hikâyeler yazmaktadır.

Her kitabıyla dünyada büyük ilgi uyandıran Macomber, aynı zamanda çok satanlar listesinin daimi yazarlarından biridir. Macomber’ın eserleri, satışa çıktığı ilk hafta New York Times, USA Today ve Publishers Weekly listelerinde yerini almayı başarmıştır.

İlk kitabıyla birlikte oldukça geniş bir okuyucu kitlesine ulaşmayı başaran Macomber, yakın zamanda Türkiye’de de yayımlanacak The Christmas Basket adlı kitabıyla 2005 yılında Rita Ödülleri / “En İyi Roman” ödülünü kazanmıştır. Bunun dışında da birçok ödüle layık görülen Macomber, Quill Ödülleri’nde “Okuyucunun Seçtiği Roman” ödülünü de alarak bir ilke imza atmıştır.

Debbie Macomber‘i New York Times’ın en çok satan yazarlarından biri yapan en önemli özelliği zorlayıcı karakterler yaratmak ve onlara kitaplarında gerçek bir yaşam sunmak. Kendi deneyimleri ve gözlemlerine dayanarak yazdığı romanlarında küçük kasaba yaşamları, ev ve aile, sağlam dostluklar büyük yer ediniyor. Her kitabı dünya çapındaki okuyucularına keyifli bir mizah duygusu tattırıyor.

Disleksi olmak ve dört çocuğun genç annesi olmak onu hayallerinin peşinden koşmaktan vazgeçirmedi. Heartsong, 1982 yılında yazdığı ilk kitabıydı. Romantik tarzda yazdığı ilk kitabı Heartsong, giderek daha da ilgi görmeye başladı.

Debbie Macomber Bestseller listesinde yerini korumayı başardı. 3 kitabı the New York Times Bestseller’da, USA Today’de ve Publishers Weekly’de 1. sırada yer aldı. 44 Cranberry Point, Romantik Kurgu Quill Ödülü’nün sahibi oldu. The Christmas Basket 2005 yılında RITA® Ödülü’nü, RT Book Reviews Kariyer Başarı Ödülü’nü, Holt Madalyon ve B. Dalton Ödülü’nü aldı. Temmuz 2010′da Amerika’nın Romantik Yazarları, Debbie Macomber’a Nora Roberts Yaşam Boyu Başarı Ödülü’nü verdi.

2009 yılına gelindiğinde yazarın bir yemek kitabı, ilk çocuk kitabı, ikinci non-fiction kitabı yayımlanmıştı. Ayrıca yazarın Mrs. Miracle adlı kitabı Hallmark Channel için film haline getirildi. 2010′da Call Me Mrs. Miracle yine aynı başarıyı elde etti.

2011 yılında birçok kitabının yeni basımları çıkarıldı; Blossom Street, A Turn in the Road, Cedar Cove serisi için yazdığı 11. ve 12. kitapları, 1105 Yakima Street, 1225 Christmas Tree Lane ve Debbie Macomber Christmas Cookbook.

Debbie Macomber’ın en çok satan kitapları arasında Debbie’nin Dünyası adını verdiği örgü desenli kitapçıkları ve Leisure Arts ( hobi kitabı ) da yer alıyor. Yazarın Port Orchard, Washington’da kendi iplik dükkanı bulunuyor. Burası Blossom Street Serisi’nden sonra açıldı ve yazarın Blossom Serisi’nin yeni basımlarının kapağında yer alıyor.

Debbie Macomber ve eşi Wayne Washington’da yaşıyor, ancak kışları Florida’da geçiriyorlar. Yazar el işiyle uğraşmayı ve seyahat etmeyi, torunlarıyla ilgilenmeyi seviyor.
11 yıl, 9 ay