Kullanıcı Araçları

Babacan Pesenkurdu

Yazar Açıklaması (düzenle)

Bütün eğitim hayatı İzmir’de geçti. Amatör ve kısa bir sürede olsa profesyonel futbol oynadı. Şafak Fişek ile profesyonel olarak modellik yaptı. Uzun yıllardır, şarkı sözü ve şiir yazdı. Sonra radyo programları ile şiir programlarına başladı.

2009 yılında Muhittin Bilgin ve Mehmet Zeki Gündüz'ün hazırladığı ve ödüllü bir antoloji olan ‘’İzmir’in Dağlarında Çiçekler Açar’’ adlı kitapta, Homeros’tan Nazım Hikmet’e kadar bir çok usta ile birlikte, orada yer alan ve henüz kitabı olmayan bir şair oldu.

Bu arada birçok dergide şiirleri yayınlandı. 2010 yılında ilk kitabı ‘’Aşk Fasikülü’’ çıktı. Sonra sesimii daha iyi nasıl duyurabilirim diye düşündüğünde, iyi yaptığı bir şeyi yapmaya karar verdi. ‘’Şiir seslendirmeye’’…

Müzisyen bir gurup oluşturdu. Her tarzdan şarkılarla ile onlara uygun şiirleri seslendirdiler. A capella tarzındaki bu dinletiler büyük kitlelere ulaştı. İzmir, İstanbul, Ankara, Antalya, Bodrum, Çeşme gibi yerlerde onlarca konser verdiler.

Daha sonra Destek Yayınları günleri başladı. İlk öykü kitabı ‘’Aşeka’’ 2012 yılında çıktı. Sonra bir deneme kitabı olan ‘’Ayık Ol Sebastian’’ 2014 yılında çıktı. Ve nihayet 2016 yılında, bir üçlemenin ilk kitabı olan ‘’Agora’da Bir Delikanlı’’ çıktı.

Yazar Detayları (düzenle)

Cinsiyet
Erkek
Doğum Tarihi
1975
Doğum Yeri
İzmir

Kitapları (birleştir)