
Puanlar ve değerlendirmeler
Bu okurun kitap puanları ve yazılı değerlendirmeleri.
Baskı: Yeşil Deniz Kabuğu
Bu sefer olmamış Sarah sanırım kendini tekrarlamaya başladı. Bu bu sefer ki kitabı diğerlerinden farklı, olaylar çok yerinde sayıyor etrafında dönüyor. Sarah'ın önceki kitaplarından mutlu sonlara alışmıştık bu sefer ters köşe yaptı.Sanırım beklentim yüksekti beni tatmin etmedi.
Baskı: Vazgeçtim
Şiirsellik ve edebi yönden güzel bir kitap . Ama konu olarak oldukça vasat. Şiir seven okuyucuların beğeneceklerini düşünüyorum. Çok fazla beğenmedim yinede emek verilmiş bir eser.
Baskı: Yüreğim Seni Çok Sevdi
Yazarın Piraye romanına çok benzettim karakterler ve olay örgüsü bana çok fazla Pirayeyi anımsattı. Genel hatlarıyla çok fazla beğenmedim.
Baskı: Aynı Yıldızın Altında
Çok şişirilmiş bir kitap.Kitap inanılmaz bir bekletiyle başlıyorsun ve beklentilerimi karşılamadı.Çok da şaşırdıcı ve ilginç gelmedi.Benim için bir hayal kırıklığı oldu.