Mysterious47, 43 adet değerlendirme yapmış.  (2/7)
Azap Toprakları
Azap Toprakları

7

Hatırladığım kadarıyla güzel ve dramatik bir romandı.

Büyücü
Büyücü

9

Sonunu beğenmedim ama bu durum kitabın bir şaheser olduğu gerçeğini değiştirmez.okuduğum en ilginç eserlerden biriydi,baya bir zaman alıyor ama karşılığını da fazlasıyla veriyor.Sindirimi kolay değil,birgün tekrar okuyacağıma eminim.

Şeker Portakalı (Zeze, #1)
Şeker Portakalı (Zeze, #1)

8

Okuduğum en hüzünlü kitap olmasa da çok etkileyici olduğunu itiraf etmek gerek.insanların sahip olduklarını düşünmesini,biraz da şanslı olduğunu hissetmesini sağlayan bir eser.keşke küçükken okumuş olsaydım diyorum :)

Nietzsche Ağladığında
Nietzsche Ağladığında

9

Sizi sayfalara bön bön bakmaktan alıkoyup zorlaya zorlaya düşünmeye yönelten harikulade bir başyapıt !.. okuduktan sonra suratınızın alacağı ifadeye hazırlıklı olun..

Efrasiyab'ın Hikayeleri
Efrasiyab'ın Hikayeleri

7

ilgi çekici ve oldukça gizemli bir eser.ben beğendim ama puslu kıtalar atlası tabiki çok daha başarılıydı.

Puslu Kıtalar Atlası
Puslu Kıtalar Atlası

8

Açıkçası felsefe ile halk hikayelerinin bu denli harmanlaştığı bir eseri ilk defa okuyorum ve çok beğendim.Efrasiyab hikayelerinı de beğenmiştim.Ama bu bambaşka,harikulade.Kesinlikle kütüphanelerinizde yer almayı hakkediyor.

Dövüş Kulübü
Dövüş Kulübü

6

Beni pek sarmadı açıkçası.Palahniuk bana pek hitap etmediğinden olsa gerek,ya da beklentilerimi çok yüksek tuttum.Henüz filmini izlemedim ama eminim en azından bu romanın filmi çok daha güzel olmuştur.