efurkan, 38 adet değerlendirme yapmış.  (1/6)
« geri  
Bozkurtlar
Bozkurtlar

9

türk tarihine ilgisi olan okurların başucu kitaplarından olmalı. yazar türk tarihini her yönüyle benimsenmesi için kaleme almış, kurgusu sağlam, yer yer hüzünlü bir kitap. sayfaları çevirdikçe türk tarihinin haşmetini ve bireysel fedakarlıklarla milli şuuru üstün tutabilme gayretinin ruhunuzda uyandırdığı hüznü hissedebilirsiniz.

Millet ve Aydınlar
Puslu Kıtalar Atlası
Puslu Kıtalar Atlası

8

oldukça etkileyici bir kitap, yer yer fantastik izler görülmekte fakat bu kitapta rüyaların yaşanmışlığını ve gerçeklerin kurgusallığını görebilirsiniz. kaliteli kurgusu ve yazarın zengin anlatımıyla sizi kendine çekmeyi başarıyor. efsunlu bir macera...

Ekmek Arası
Türk Edebiyatı Tarihi
Türk Edebiyatı Tarihi

9

nihal atsız; türklerin anayurdu, dil ailesi, destanları, dil din ve gelenekleri, islamiyetle tanışmalarını ve tüm bunların edebiyatlarına etkisini öz bir şekilde güzel bir üslupla açıklıyor. türk tarih ve edebiyatına ilgisi bulunanların göz ardı etmemesi gereken bir yapıt.

Cumhuriyetin İlk Yüzyılı (1923-2023)
Hayvan Çiftliği
Hayvan Çiftliği

9

sosyalizmin hayvanlar tarafından kurulan bir sistem dahilinde eleştirisi. hikayedeki karakterlerin gerçek hayattaki karşılıklarını bulmak mümkün. çok ama çok hoş bir yergi. dili gayet sade ve anlaşılır hikaye tarzında bir nefeste okunabilir nitelikte.

« geri