UfukÖksüz, 6 adet değerlendirme yapmış.  (1/1)
« geri  ileri »
Ziyan
Ziyan

8

Ön yargılarımı kıran bir kitaptır. Emin olun ki sizin her şeyiniz kırılacak!

Azil
Azil

10

Başucu kitabımdır. O kadar kitap arasında bunu çektim çıkarttım

Beyaz Zambaklar Ülkesinde
Beyaz Zambaklar Ülkesinde

9

Atatürk'ün önerdiği kitaptır. Bir halkın ayağa kalkkınışını anlatıyor

Kürk Mantolu Madonna
Kürk Mantolu Madonna

10

Başucu kitaplarımın arasında desek yeri var. Sabahattin alinin üstüne verdiği psikolojik yıkımdan kurtulmak oldukça güç. Üstüne üstlük kitabın sonunda kendini hayatını katması bir bilinmeze yolculuğu hep hayal edip ''nereye gider durup dururken bu adam'' demişimdir... Kitabın sonunda zaman kayması vardır. Dikkatli okuyucular bunun hemen farkına varmıştır.Sevdiği kadın ve ondan olma kızı hala aynı yaştadırlar. Kız hiç büyümez ama roman karakterin çocukları olup evlenme cağına gelmiştir. Bir serap gibi görür onları aslında. Bu da öldüğünü veya öldüklerini gösterir. MFÖ gurubunun şarkısı gibi hep yaşın 19... Ölüm istediği gibi gelsin yaşının her ne olursa olsun; hatırlandığı gibi kalacaksınız.

Travma
Travma

8

İki yıl önce okumuştum fazla kahramanların ismini hatırlamasam da olayı biliyorum. Koridor yayınları güzel kitaplar çıkartmasından öte daha çok polisiye çıkartmasından bilinir. Bu kitap bambaşka bir şey çıktı karşıma... Yazarın iki zaman olgusunu sonunda birleştirip aynı kişiye çıkartması zor bir iştir. Geleceğini bilip nasıl bu hale gelebiliyor diyebileceğiniz roman. Keyifle okumanız dileğiyle...

Sineklerin Tanrısı
Sineklerin Tanrısı

8

Beni şaşırtan kitaplardan birisidir. Ender gördüğüm sonla bitip tekdüze yaşantısına hiç bir şey olmamış inları anlatır yazar. Aynı kendi ülkem gibi hiç şeyi anımsamaz önüne bakar. Kitabın içeriği hakkında bilgi verecek düzeyde olsam da fazla vermem. Okudukça keyif alacağınıza inanıyorum... aykırı bir kitap!

« geri  ileri »