mimozaacicegi, 14 adet değerlendirme yapmış.  (1/2)
« geri  
Yıldızları Saymak
Yıldızları Saymak

10

cocuklugumdan beri vazgecilmez kitabim. bu kitap benim icin oyle ozel ki anlatmak mumkun degil. 5 kere okumus oldugum bu kitabi herkesin okumasini tavsiye ediyorum.

Sevgilimden Son Mektup
Sevgilimden Son Mektup

3

senden once ben adli kitaptan sonra hevesle aldigim ve tam bir hayal kirikligi olan bir kitap. anlatilan olayi bize bir turlu veremedi. surekli gecmise donuslu anlatilanlar kafami karistirmaktan baska ise yaramadi. tuhaf ve nedense hic keyif almadigim bir kitap. ask hikayesimi istiyorsunuz, gidin baska bisey okuyun.

Pal Sokağı Çocukları
Pal Sokağı Çocukları

8

cocuksu bir duygusallik ve ictenlikle okudugum en etkileyici kitaplardan biriydi. ben cok begendim kesinlikle okunmali.

Bülbülü Öldürmek
Bülbülü Öldürmek

10

insani gercekten dusunduren sanki o anlari yasayan senmissin gibi sanki o senin cocuklugunmus gibi hissettiren muazzam bir kitap. baba gibi bir baba karakteri, kucuk bir kiz cocugunun agzindan anlatilan, onun hayati nasil gordugunu gosteren harika bir kitap. bazen cocuklarinda olaylara bir yetiskin edasi ile bakabildiklerini, bir babanin cocuklariyla kurdugu guzel iliskiyi, kucuk bir kizin hayatin gerceklerini komik bir sekilde dile dokmesini anlatan duygu ve dusunce yuklu bir kitap. verdigi mesajlar olsun, yapilan betimlemelerin cok yerinde oldugu okunmasi gereken kitapligin hep bir kosesinde bulunmasi gereken bir kitap. kisacasi kitap gibi kitap.

Bakarsın Bulutlar Gider
Bakarsın Bulutlar Gider

6

kitabin kapagi ve ismi beni etkiledigi ve merak uyandirdigi icin aldim. kesinlikle dusundugum tarzda bir kitap degildi. anlatilan iki genc kizin hayati. tabiki aralarda bulunan karakterlerin yasami ve duygularindanda kesitler bolca bulunmakta. inanilmaz ve akil edilemeyecek olaylara sahit oluyorsunuz. degisik ve bence okunup fikir edinilmesi gerekn bir kitap. kitabin asil ismi italyanca. ve turkce adiyla hic alakasi olmayan bir isim. filmide var ama malum italyanca olunca izlemek mumkun degil. sasirmaya hazir olun.

13 Küçük Mavi Zarf
13 Küçük Mavi Zarf

8

icimdeki maceraci ruhumu on plana cikartan harika bir kitapti. gerci son kisminda olusan aksilik beni cileden cikartti. sonunun kesinlikle bekledigim ya da istedigim gibi bitmemesi hayal kirikligi etkisi yapti. ama okunmasi gereken eglenceli guzel bir kitap.

Aldatmak
Aldatmak

3

ismindende anlasildigi gibi fazla cinsellik iceriyor. kitap evli bir kadinin agzindan anlatiliyor. benim acimdan kadinin mutsuz olmasi icin bir sebebi yok. ideal gozuken bir es saglikli cocuklar maddi-manevi zengin bir kadin. ama nasil oluyorsa kadin mutlu olamamaktan ve eksiklikten bahsediyor. artik kitabin iclerine dogru kadini parcalamak geldi icimden. sukursuz ve memnuniyetsiz bir kadinin kocasini aldatmasi ve sacma karmasik ic dunyasini anlatan bir kitap. ilginctir ki boyle canimi sikan bir kitabi sadece bir gunde bitirdim cunku boyle bir kitap nasil biter ki dedirttirdi. sirf sonunu ogrenmek icin sacmaliklara dayandimve okudum.

« geri