mimozaacicegi, 14 adet değerlendirme yapmış.  (2/2)
  ileri »
Çizgili Pijamalı Çocuk
Çizgili Pijamalı Çocuk

8

kitap muhtesem. sal dokunakli okunasi. kesinlikle cocuk kitabi degil. gozyaslarimi tutamadigim nadir kitaplardan birisi. kesinlikle okunmali.

Senden Önce Ben (Senden Önce Ben, #1)
Senden Önce Ben (Senden Önce Ben, #1)

9

annem bu kitabi bitirdiginde yanindaydim ve onu ilk defa bir kitaba aglarken gordum. durust olmak gerekirse bu kitabi okumayi hic dusunmuyordum. cunku nedense herkesin agzina lafolmus, eline dogru durust bir kitap almayan insanlarin elinden birakmadigi bir kitapti bir donem. soguk kahve, sabah uykum cinsi bir goruntu olustu ortamda. bende on yargili oldum ve uzun bir sure kitapligimda bekledi. hic okumaya yanasmadim. ama sonra okumaya basladimve resmen mest oldum. sonunda aglamaktan sesim kisildi ve sanki olan olaylar benim etrafimda oluyor, bende o karakterlerden biriyim ve butun duyguyu hissediyorum. bir kac gun kitabin etkisinden cikamadim ve cok begendim. son derece akilda kalici ve okunmasi gereken duygu yuklu muhtesem bir kitap.

İlk Aşk (19 Başarısız Denemeden Sonra)
İlk Aşk (19 Başarısız Denemeden Sonra)

5

john green`in bu zamana kadar okudugum 3. kitabi. okudugum diger iki kitabin benzerlikleri soyleydi ki sonu beklenmedik ve huzunlu bitti. yarim kaldi bile denebilir. ama ikiside favori john green kitaplarim arasina girmisti. yani adamin simdiye kadar okudugum iki kitabida favorim olmayi basardi. oyle devam edecegini dusunurken ilk ask beni yaniltti. asla yapmadigim bir seyi yaparak sayfa atladigim oldu. gereksiz ve bunaltici seyler fazlasiyla. sonu diger kitaplari gibi degildi en azindan ama alisilmis bir john green kitabi degildi bence. matematikten hoslanan biri degilim ve kitapta sacma sapan yerler boyleydi. anlatilan hikaye belki hos ama kesinlikle iyi yerlere deginilerek anlatilmamis. din muhabbetininde gecmesi aralara espri yerlestirmek icin ideal olmuş gibi. katherine konusu fazla gereksizdi ve yer yer bunaltti. butun bunlara ragmen hikayenin temelinde guzel bir konu ve macera yer aliyor. favorim olamadi ama okunabilir bir kitap.

Kağıttan Kentler
Kağıttan Kentler

7

bu adamin kitaplarini oldum olasi severim. bu kitabida bir digerleri kadar guzel. fakat uzulerek soylemek isterimki filmini daha cok sevdigimi fark ettim. neden bilmiyorum ama filmi bana daha yakin daha sicak ve daha akilda kalici geldi. kitabi okuduktan cok sonra filmin cikmasimi buna neden oldu bilemiyorum. ama filmi tek kelimeyle harikaydi. aslinda her zaman kitabin kesinlikle filmden daha cok akilda kalici oldugunu, daha fazla duygu ve anlamyuklu oldugunu dusunurum. bu kitapta tam tersi oldu gibi. ayni yildizinaltinda kitabinda bekledigim ask hikayesi olmustu. ama bu kitap kesinlikle beni sasirtti. kitabi okumayanlara tavsiyem kesinlikle kitabi tahmin etmeye fikir yurutmeye calismayin. sadece sonuna kadar okuyun. okuduktan sonra filminide izlemenizi tavsiye ediyorum.

Aynı Yıldızın Altında
Aynı Yıldızın Altında

9

harika. duygusal ve kalbe dokunan bir ask hikayesi. kucuk surprizlerin oldugu, yer yer gozyaslarimi tutamadigim bir kitap. aklimda cok guzel bir yer edindi. filminide izledim. ikisinide basarili buldum. kitabi okuduktan sonra filmi izlemenizi tavsiye ediyorum.

Aklından Bir Sayı Tut (Dave Gurney, #1)
Aklından Bir Sayı Tut (Dave Gurney, #1)

3

kitabi yakin cevremin tavsiyesi sayesinde aldim. ben mi fazla beklentiye girdim yoksa kitap mi beklentiyi karsilamiyor anlamadim dogrusu. bir kere polisiyeye bayilirim ama bu kitap beni yer yer bunaltti. dili akici ama sanki bazi yerlerde bir turlu gitmeyen, ilerlemeyen bir seyler var. devam kitaplarida kutuphanemde bulunmakta ama henuz hic okumaya yanasmiyorum. bazi olumsuzluklara ragmen okunabilir bir kitap. polisiye sevenlerin mutlaka okuyup fikir edinmesi gereken bir kitap. asla okumayin diyecek kadar kotu bir kitap olmamakla birlikte favorilerim arasinada girmedi.

Seni Hissediyorum (Trilogia dei sensi series, #2)
Seni Hissediyorum (Trilogia dei sensi series, #2)

2

imkansizliklarin olmadigi bir kitap. beklentiyi karsiliyor ama cok fazla gereksiz seylere yer verilmis. resmen grinin elli tonu tarzi bir sey. asktan cok cinsellik ve iki kisinin birbirine karsi koyamamasi anlatilmis. gore tamamiyle bir ihanet hikayesi bile denilebilir. kitabin devamida varmis ama acikcasi hic okumayi dusunmuyorum. kitapsana bir seyler kazandirmiyor, sadece bir kadinin hislerini ve yasadiklarini okuyorsunuz. herhangi bir mesaj vermiyor ,

  ileri »