denizeliklim, 13 adet değerlendirme yapmış.  (1/2)
« geri  
Erbain Fırtınası
Erbain Fırtınası

9

Zülfikarın hükmünü bir çırpıda okuyup bitirdikten sonra deli gibi her yerde arayıp zar zor bulduğum kitaptır kendisi.Mükemmel kurgusu birinci kitabı aratmamakla birlikte işler daha da karışıyor.Harika bir kitaptı ama son kitabı nerden bulucaz bilmem

Yedi Kartal Efsanesi: Zülfikâr'ın Hükmü
Yedi Kartal Efsanesi: Zülfikâr'ın Hükmü

9

Okuduğum en iyi kitaplardan biriydi.Müthiş bir kurgu müthiş bir hayal gücü.kitabın su gibi akmasına ve kusursuz ilerleyişine hayran kalmıştım.ama maalesef serinin 3.ve son kitabı piyasada yokmuş yani biraz havada kaldı sanki herşey

Kürk Mantolu Madonna
Kürk Mantolu Madonna

8

Çok güzel bir kitaptır."Hiç bir şey için geç kalmayın,aptal durumuna düşseniz de,yanlış anlasanız bile geç kalmayın.Yaşanacak bir hayatınız var " dedirten bir kitap :)

Ölüm Sessiz Geldi
Ölüm Sessiz Geldi

6

Agatha külliyatının başlangıcıdır.Çok güzel bir kitaptı ama keşke yazar katili bu kadar saklamasaydı ve bize biraz daha elle tutulur ipucular verseydi.

Noel'de Cinayet
Noel'de Cinayet

8

Kitabı okurken şüphelenmediğim kimse kalmamıştı.Bence siz boşuna katili aramayın. Çünkü Agatha onu çok iyi saklamış.Ama şunu da söyleyeyim katil hakkında hiçbir ipucu vermeme yöntemini kesinlikle onaylamıyorum.Bence o zaman pek adil bir mücadele olmuyor. Çok güzel bir kitap ama keşke biraz daha ipucu olsaydı.

On Küçük Zenci
On Küçük Zenci

10

Baş yapıttır kendisi.Canınız sıkıldıkça okuyun.Sizi alıp buralardan götürecektir :)

Harry Potter ve Ölüm Yadigârları (Harry Potter, #7)
Harry Potter ve Ölüm Yadigârları (Harry Potter, #7)

10

Belki de şimdiye kadar okuduğum en güzel kitaptı.Kütüphanemin baş tacıdır.Bütün sayfalarını ezberleyene kadar okumuşumdur onu ve hala okumaktan büyük bir keyif alırım. Kitap hakkı söyleyebileceğim şey;yolun sonu hem hüzünlü hem de heyecanlıdır.Bu kitabı okurken kalbimin durduğunu ve kilitlendiğini hissettim.Bana; hayatta elde etmek istediğimiz her şey için ödememiz gereken bir bedel olduğunu öğretmiştir.

« geri