Şeyda Arslan, 12 adet değerlendirme yapmış.  (1/2)
« geri  
İsmet Saat Kaç
İsmet Saat Kaç

5

Bir ankaralı olarak severek okudum kitabı, farklılaştığımız noktalar olmadı değil ama ankarayı anlatmış mı? Anlatmış:) yine de yaşayıp duruyoruz işte bu gri kentte yahu..

Değirmen
Değirmen

5

Sanırım sabahattin alinin en güzel öykülerinin olduğu kitap bu. Güzeldi.

Yeni Dünya
Yeni Dünya

4

Sabahattin alinin diline hayran olan bi insan olarak yine guzeldi. Ama bi nokylta var ki onsozde kendisinin de belirttigi gibi icerigi biraz acemice oykulerin. Ilk oykuleiymis zaten. Sabahattin alinin romanlarioykulerinden daha guzel cok net. Ama kendimi tutamayip altini cizdigim guzel cumleleri yine vardi tabi.

Bir Adam Girdi Şehre Koşarak
Bir Adam Girdi Şehre Koşarak

8

tarık amca güzel yazıyor beh:)

İçimizdeki Şeytan
İçimizdeki Şeytan

9

güzel gözlükleri olan adam! senin yazdıklarını okumayı niye böyle çok seviyorum ben yahu..

Yüzyıllık Yalnızlık
Yüzyıllık Yalnızlık

4

kitapların hepsini ayrı bir nefes olarak gördüğümden bir kitabı kolay kolay eleştiremem. sadece bende derin yankılar bırakacak bir kitap değildi yüz yıllık yalnızlık. insan yalnızdır ursula bunu bilir. ben en çok ursulayla anlaştım sayfalar boyunca.

Dönüşüm
Dönüşüm

8

sırf dili ilginç geldiği için elime alıp okumaya başlamıştım kafkayı iki sene evvel. cümlelerin yalnız görünüşü değil manasını da irdeleyince artık kafka tanıdık bir dost oldu bana. aklımda çelimsiz bir yüz ve karanlık bakışlarıyla kalan o acılı adam yazmayı biliyor. şiddetle tavsiye edilir.

« geri