zeynepkamis, 10 adet değerlendirme yapmış.  (1/2)
« geri  
Soğuk Kahve
Soğuk Kahve

1

Ahmet Batman bence sözde 'kitap + kahve ikilisine aşıık' olanların bu kitabı okuyabileceğini düşünüp de yazmış bu kitabı. Fikrimce kesinlikle bir zaman kaybı bu kitap. Her yazara saygım sonsuz ama bu kitapta aynı cümleleri evire çevire yazmış Ahmet Batman. Bunaldım kitaptan ve bıraktım,verdiğim paraya yandım diyebilirim,pek de bir edebi değeri yok bence.Tavsiye etmiyorum.

Ne Haliniz Varsa Gülün
Ne Haliniz Varsa Gülün

6

Az da olsa kendini belli eden bir samimilikle fazla fazla güldürüyor.

Şeker Portakalı (Zeze, #1)
Şeker Portakalı (Zeze, #1)

10

Ölmeden önce kesinlikle okunması gereken kitaplardan.Deliler gibi ağladım,yapmacık/klasik acıklı hikayeler gibi değildi.Kendini anlatmıştı bir bakıma,oldukça doğal bir şekilde..Okumayanlar çok şey kaybeder hatta şu an bu incelemeyi okuyorsanız gidin hemen alın indirin herhangi bir şey yapın ama okuyun bu kitabı! 'Öldürmek,Buck Jones'un tabancasını alıp güm diye patlatmak değil!Hayır.Onu yüreğimde öldüreceğim,artık sevmeyerek...Ve bir gün büsbütün ölecek.' Ve hiç de basit değil,aklınızın çok ötesinde bir derinliğe ulaşıyor bu kitap.

Püsküllü Deve
Püsküllü Deve

8

O zamanlar çok etkilenmiştim Küçük Kara Balık gibi.

Küçük Kara Balık
Küçük Kara Balık

8

Çok etkilenmiştim..

Küçük Prens
Küçük Prens

9

Onlarca sayfalık bir araştırma konusu olabilir,sürüyle cümle kurulabilir,çocuk kitabı değil kesinlikle ancak çocukların bile okuyabileceği bir kitap.Beklediğimden çok daha derin bir kitaptı ve bence,herkes ölmeden önce okumalı,herkes!

Küçük Aptalın Büyük Dünyası (Pucca Günlük, #1)
Küçük Aptalın Büyük Dünyası (Pucca Günlük, #1)

7

Hiç bu kadar gülmemiştim,her kitabında aynı ölçüde güldüren bir yazar,evet belki bir klasik değil,edebiyatın kralı da değil bu kitap ama her gülmek isteyenin isteyeceği bir kitap bence.

« geri