abdpasa, 16 adet değerlendirme yapmış.  (1/3)
« geri  
Anne, Baba ve Diğer Ölümcül Şeyler
Anne, Baba ve Diğer Ölümcül Şeyler

7

Yalçın Tosun'un okuduğum ilk kitabı, başka bir kitabını da mutlaka okuyacağım çünkü bana çok garip gelen birsey vardı onu bulmam lazım.. İyi okumalar;)

Sineklerin Tanrısı
Sineklerin Tanrısı

9

Birkaç çocuğun macerasından çok daha fazlası.. iyi okumalar:)

Doğu'nun Limanları
Doğu'nun Limanları

10

Çok sürükleyici ve okuru içine alan bir romandı..kitaptan bir parça: "okumak için uzaklara gitmekten çok uzaklara gitmek i.in okumaktaydım".. siz de böyle düşünüyorsanız Doğu'nun Limanlarına seyahat vakti..iyi okumalar:)

Hayal Meyal
Hayal Meyal

10

Gerçekten mükemmel tespitler ve cümleler vardı..Kitabın hemen ilk sayfalarından bir cümle: "...bize olanaksız gibi gelen onlarca şey başkalarının günlük hayatının bir parçası değil mi?.." İyi okumalar..:)

Geyikli Park
Geyikli Park

9

bu kitaptan gerçekten bilmediğiniz ve hayret edeceğiniz bir çok yeni bilgiler öğreneceksiniz.. iyi okumalar..

Bir Adam Girdi Şehre Koşarak
Bir Adam Girdi Şehre Koşarak

9

Kitaptan kopma ihtimaliniz olmayan kitaplardan birisi daha..Çok sıcak anlatımıyla, mükemmel cümleleriyle sizi kitapla bütünleştirmeyi başarıyor yazar..Ve kitaptan aklıma gelen bir kesit: "..bu kadar kalabalık ve bu kadar sessizlik dikkat çekici. Yaz kalabalıkları gürültülü olur fakat kış kalabalıkları suskundur kimseler konuşmuyor..Kulaklarım üşüyor.." iyi okumalar...

Bilinmeyen Adanın Öyküsü
Bilinmeyen Adanın Öyküsü

9

Bir solukta okunabilecek sözüm ona tonlarca sayfadan oluşan boşluklardan çok daha güzel bir kitap..Mutlaka okumalısınız Bilinmeyen Adanın Öyküsünü..

« geri