İçeriğini pek hatırlamasam da -okuyalı uzun zaman oldu- akıcı ve güzel bir kitaptı.
Anlatımı başlarda sıkıcı olsa da bence gayet bilgilendirici ve güzel olmuş.
Başlarda hosuma gitmisti baya guzeldi fakat sonralarda zıvanadan cıkmıs resmen. Koskoca 3. Murad Han'ı kadın duskunu olarak anlatması cok cirkin olmus.
Öncelikle verdiği mesaj bakımından güzel bir kitap fakat kitabı hemen bitirmiş , Mathius'tan az bahsetmiş. Belki de 2. kitabı olduğu içindir ama hemen bitirmiş kitabı. Bir de Yayınevi çok fazla yazım hatası yapmış az-buz değil. Başlarda kitabın bi özelliğidir , belki şifresidir felan dedim ama değilmiş.
Oncelikle kitabin baslari cok detaylı olduğu için sıkıcı geliyor.Kitabi cözülme bölümü deyim yerindeyse 400. Sayfadan sonra başlıyor.Dediğim gibi başlarda sıkıcı olsa da sonlara da doğru okur büyük bir zevk alıyor. Ayrıca olayların hiç beklenmedik şekilde gelişmesi de kitabı güzel kılıyor.Dan Brown'ın İstanbul'dan bahsetmesi de şaşırtmıyor değil Kısacası ne kadar sıkıcı başlasa da sonu beklenmedik şekilde biten bir kitap.
Rizzoli serisinden akıcı ve konu olarak güzel bir kitap.