sinemm, 5 adet değerlendirme yapmış.  (1/1)
« geri  ileri »
Sisle Gelen Yolcu
Sisle Gelen Yolcu

10

grange yine kendini göstermiş :) bence filmi seçilmesi gereken bir kitap :)

Açlık Oyunları (Açlık Oyunları, #1)
Açlık Oyunları (Açlık Oyunları, #1)

10

suzanne collins 'in muhteşem yeteneği karşınızda duruyor :) evet mükemmel bir kitaptı özellikle serinin ilk kitabı olması en etkileyici kitap yapıyor onu . serinin filminin yapılacağını ilk duyduğumda gerçekten çok sevinmiştim hayallerimi izleyebileceğim anlamına geliyordu bu fakat sonra filmi izlediğimde hayal kırıklığına uğradım diyebilirim . kötü değildi ama galiba biz serinin hayranları olarak beklentimizi çok yüksek tuttuk ve hepimiz farklı bir katniss farklı bir peeta yarattık kafamızda dolayısıyla filmini pek beğenemedik ama tabii ki yeni filmi sabırsızlıkla bekliyoruz :)

Ateşi Yakalamak (Açlık Oyunları #2)
Ateşi Yakalamak (Açlık Oyunları #2)

8

kitap her zamanki gibi yine müthişti filminden de aynı başarıyı bekliyoruz fakat ilk film gibi olursa yine bir hayal kırıklığı yaşayacağımı düşünüyorum .

Aynı Yıldızın Altında
Aynı Yıldızın Altında

10

mükemmel bir kitap . klasik kanser kitaplarının dışında yeri geldiğinde güldüren - ki bu çok fazla oluyor- yeri geldiğinde ağlatan ve tüm kitap boyunca augustus waters' a ve hazel grace 'in muhteşem aşklarına hayran kalarak kitabı bitirdim . bir yandan kitabın sonunu merak ettiğim için bitirmek peşindeyken diğer yandan hiç bitmesin istedim

Cehennem (Robert Langdon, #4)
Cehennem (Robert Langdon, #4)

10

yine mükemmel bir dan brown kitabı . bu kitap benim tarihi eserler bilgimi de genişletti diyebilirim hatta bu kitaptan sonra floransa'ya gitme hayaliyle yanıp tutuşuyorum :) kısacası okunması gereken bir kitap. yeni bir robert langdon macerasında görüşmek üzere :)

« geri  ileri »