seraycakir, 49 adet değerlendirme yapmış.  (3/7)
Pollyanna
Pollyanna

9

ilk okuduğum kitaplardaaan :)

Perili Köşk
Perili Köşk

9

ilk okuduğum kitaplardan :)

Küçük Prens
Nisan Yağmurları (The Wallflowers, #4)
Nisan Yağmurları (The Wallflowers, #4)

10

Kesinlikle mükemmeldi.. Diğer 4 kitap kadar harika ve zevkle okunucak bir kitaptı.. Her karaktere aşık olmakta ayrı bir şey tabi.. Bay Swift çok tatlı bence :) Özellikle kıvırcık saçlarııı ehehe Keşke bir kitap daha olsa da tüm süs bitkilerinin yaşamlarını anlatsa ne kadar güzel olurdu !

Senden Önce Ben (Senden Önce Ben, #1)
Senden Önce Ben (Senden Önce Ben, #1)

10

Allahım nasıl tarif etsem ? Son 100 sayfada gözyaşlarımın sürekli aktığını bilmenizi istiyorum. Son 20 sayfada ise bağırarak ağlıyordum sanırım Bi ara kendimi kaybedicektim ağlamaktan. Sanki ben Louisa'ydım. O kadar ağladım ki. Okuduğum en güzel kitap olabilir gerçekten. En etkileyici kitap ya da. Uçurtma avcısından daha üzücü geldi bana.. İçimi acıttı. Senelerce unutabilceğimi düşünmüyorum. Ama Will. Will Allahım ben aşık olmuştum resmen Resmen yaşadım kitabı Son 20 sayfayı gözlerimdeki yaşlardan dolayı zar zor okudum Ağlamak istemiyorsanız okumayın..

Yıllar Sonra
Sevgim Sana Ait (The Wallflowers, #3)
Sevgim Sana Ait (The Wallflowers, #3)

10

Kesinlikle harika bir kitaptı ! Keşke bitmese, keşke 99999999 sayfa olsaydı dediğim bir kitaptı. Bir Lisa Kleypas hayranı olarak bayıldığım kitaplarından biri Evie ve St. Vincent'ın aşkı.. Bir çapkının mükemmel sadık bir eşe dönüşmesini görüceksiniz kitapta.. Her kitapta olduğu gibi erkek ana karaktere aşık olabilirsiniz tabi :)) İlk kitapda Simon Hunt, ikinci kitapta Marcus Westcliff, üçüncü kitapta Sebastian St. Vincent.. hepsine sırayla aşık olucaksınız, çünkü hepsi mükemmeller ! :D Tabi bu kitapta birde Cam Rohan var, onun o yanık tenini mükemmel betimliyor yazar kitaptaaa Keşke görebilsem diyorsunuz..