rumeysad, 108 adet değerlendirme yapmış.  (3/16)
Beni Bırakma (Bana Dokunma, #2)
Beni Bırakma (Bana Dokunma, #2)

8

Team Warner kesinlikle. 1. kitaptan daha iyi 2. kitap. Çok sık rastlanmaz böyle birşey. Cidden müthişti. Warnerlı sahneler olağanüstüydü. Cidden yazım harikaydı. Sözler kelimeler. Duyguları müthiş hissettirdi bana.

Kağıt Kız
Kağıt Kız

8

Kardeşimin ısrarıyla başladım kitaba. İlk başlarda beğenerek devam etti sonra hafiften bi sıkıldım ama kitap beni yanılttı doludizgin devam etti ve müthiş ve şaşırtıcı bi sonla bitti. Kitabın sonunda bildiğin vaaayy oldum ve kitabın son sayfasını bitirdiğimde yüzümde bi gülümseme oluştu. İşte bunu seviyorum. Tavsiye ederim okuyun.

Babam Nereye Gitti?
Babam Nereye Gitti?

9

Türk yazımı fantastik kitap okumayı seveceğimi düşünmemiştim. hemde çocuk kitabı tarzında. ama çok hoş çok güzel. bu seriyi bi çekilişte kazanmıştım nasıl birşey olucanı bilemedim bir ay kadar durdu kütühanemde sonra dedim okuyayım. ortaya pek eğlendiğim anlar çıktı.

Yeni Başlangıçlar Mevsimi (Blossom Street Serisi 6)
Yeni Başlangıçlar Mevsimi (Blossom Street Serisi 6)

8

Debbie Macbomberin bu serisini çok çok seviyorum. Okurken kafamı rahatlatıyo. Sonunda güzel şeyler olacağını bilerek okumak güzel. tavsiye ederim. hayata dair fikir elde edebilirsiniz. hoş şeyler var.

Uyumsuz (Uyumsuz, #1)
Uyumsuz (Uyumsuz, #1)

8

Uyumsuz yeni Açlık Oyunları olur mu demişler. Açlık Oyunlarının yeri bende çok ayrı olsada neden olmasın diyorum. Bi kere konu çok orjinal. Klişe birşey göremedim ki bu zamanda zor. Ben beğendim. Filmi de çıkacakmış 2014 martta. tam filmlik bi kitap aslında. Ama inşallah ve inşallah filmin hakkını verirler. zor çünkü beklentisi yüksek kitaplara film çekmek. 5 tane topluluk ve 16 yaşına geldiğinde birini seçme, ilerleyen teknoloji, cesurların eğitilmesi, topluluklar arası çatışmalar. çok iyi işlenmiş ve düşünülmüş.

Boş Koltuk
Boş Koltuk

1

keşke yazmasaydın bu kitabı be jk. keşke aklımızda sadece harryle kalsaydın. o müthiş hayal gücünle o müthiş dünyanla. bu kadar müthiş bir efsane yazan birinin bu kadar kötü biri hikaye yazması çok üzücü. cidden üzüldüm. herkesin yazabileceği bir hikayeydi. ve eminimki bu kadar kötü kitap yazılamaz. cidden anlamsızdı. neden okudun bıraksaydın derseniz merak ettim sadece. cidden. gözümdeki imajında elbette bir düşme olmadı ama bi burukluk oldu. okumayın. tavsiye etmem. bi kere cinsel öge içeren o kadar çok kelime var ki. o kadar tiksindim ki. elbet cinsel ögeler olacak kitaplarda ama bu kadar çok bu kadar iğrendirici ve bu kadar argo olmamalı. değmez bence.

Aynı Yıldızın Altında
Aynı Yıldızın Altında

10

Bir kitap eğer ki sizi ağlatıyorsa bilin ki eşsiz bir kitaptır. Hayatım boyunca okuduğum en iyi kitap diyebilirim. Müthişti. Çok etkilendim, beğendim, güldüm ve ağladım. Yazar öyle güzel replikler yazmış kı. Çok orjinaldi. Muhakkak okunmalı. Hatta 3-4 kez okunsa sıkılmayacağınız bir kitap. Ve filmi çıkacakmış. :)