rumeysad, 108 adet değerlendirme yapmış.  (2/16)
Senden Önce Ben (Senden Önce Ben, #1)
Senden Önce Ben (Senden Önce Ben, #1)

10

1 günden az bir vakitte okudum. Bayıldım. Çok beğendim, etkilendim, güldüm, ağladım. Aynı yıldızın altında kitabını bitirdiğimde hissettiğim duyguların aynısını hissettim. çok ayrı olcak bende yeri.

Demir Kral (Demir Periler Serisi, #1)
Demir Kral (Demir Periler Serisi, #1)

9

Filmi yapılması gereken müthiş fantastik bir kitap

Böğürtlen Kışı
Böğürtlen Kışı

10

Sarah Jıo'nun 3 kitabını da okudum ve 3ünde de ağladım. öyle dokunaklı öyle kalbe dokunan hikayelerki.

Yağmur Sonrası
Yağmur Sonrası

8

Sarah Jio yeni favorim. Çok çok beğendim. Hem tarihi hemde aşk. Bayılırım.

Dönüşüm
Dönüşüm

6

Açıkçası ilk cümleden son cümleye dek ne anlatılmak istenmiş anlamadım. Ama çeviriyi yapan kişinin kitabın sonunda 1 bucuk sayfalık bi yazısı vardı. o yazı tüm kitabı anlamama yetti.

Mart Menekşeleri
Mart Menekşeleri

8

Hem gizem hem aşk hem kalp kırıklığı hemde eski zamandan kalma bir hikaye. Bunlar benim kitaplarda en sevdiğim konular. 4ü bir araya gelmiş ve çok hoş bir kitap çıkmış ortaya.

Alaska'nın Peşinde
Alaska'nın Peşinde

5

Aynı Yıldızın Altındayı okuyup çok çok çok çok çok beğendikten sonra John Green'in bir diğer kitabı olan Alaska'nın Peşinde'yi aldık hevesle,merakla. Okudum. Ama malesef istediğimi bulamadım. Tabiki Aynı Yıldızın Altında kadar müthiş olamazdı ama bu kadar beğenmemeyi beklemiyodum. He yazımı, karakterleri, kelimeleri, ki o son sözleri. hepsi müthişti onlara diyecek sözüm asla yok. John Green'in nasıl bi yazar olduğunu bikez daha anladm. Ancak zannedersem ki ben seks ögelerinin, sigaranın, içkinin bu kadar çok olduğu ve yoğunca işlendiği kitapları okumayı pek sevmiyorum. He gerçeklik yönü kesinlikle vardır ve ibretliktir. Hikayeye de asla lafım yok. Ama ben daha naif öyküleri seviyorum sanırım.