Merec-elBahreyn, 39 adet değerlendirme yapmış.  (3/6)
Pal Sokağı Çocukları
Pal Sokağı Çocukları

8

Daha önceden orjinal dilinde okumuştum. Geçen günlerde Türkçe çevrimini okudum. Okurken keyif alabileceğiniz, yaratılan atmosferinin oldukça sıcak ve samimi olduğu bir kitap.

Sol Ayağım (Sol Ayağım, #1)
Sol Ayağım (Sol Ayağım, #1)

8

Gerçek bir hikaye olması kitabın kalbinizde de bir yer edinmesini sağlıyor. Dram, duygusallık o kadar güzel,dozunda ve yerinde kullanılmış ki söyleyecek söz bulamıyorum. okunması gerçekten gerekiyor.

Son Ada
Son Ada

9

183 sayfa biraz kısa gelebilir fakat konu, faşist düzenin getirdiği bozukluk o kadar güzel yansıtılmışki kitapta, insan bir dakika okuyorsa 1 saat düşünüyor kitap hakkında. Kitap akıcı bir üslubu sahip, okunmaya değer. Okurken hiç sıkılmadım, özellikle sonunda oldukça şaşırmıştım.

Mutluluk
Mutluluk

8

Kitap güncel bir konuya sahip ve yazar bunu güzel bir şekilde değerlendirmiş. Fakat sanki sonu biraz daha farklı olabilirdi diye düşünüyorum. Ama bir bütün olarak güzel bir kitaptı.

100 Dolap
100 Dolap

7

Yazarın yanılmıyorsam çocuklar için yazdığı bir serüven dizisiymiş. Rastgele alıp okuduğum güzel bir kitap. Aslında konu olarak oldukça güzel, cadıların dolapların falan olması bana biraz Narnia'yı çağrıştırdı ama kitapta daha farklı bir olay var. Bazı yerlerde sıkılmadığımı söyleyemeyeceğim, fakat sonlara doğru ilgi çekiciliği artan bir seri kitabı.

Vittorio (New Tales of the Vampires, #2)
Vittorio (New Tales of the Vampires, #2)

8

Anne Rice gerçekten vampir konulu kitapların ustası. Arkadaşımın hediye etmesi yoluyla kütüphanemde bir yere, akıcı ve bir o kadar da güzel üslubu,konusuyla zihnimde de unutulmayacak bir köşeye sahip oldu. Vampir kitabı okumak istiyorsanız Anne Rice'dan okuyun derim.

Sil Baştan
Sil Baştan

6

Bilim-kurgu olduğu için heveslenerek aldım, okudum. Sayfaların ilerleyişinde, kitabın akıcılığında hiçbir problem yok. Cümleler oldukça anlaşılır. Güzel bir nedene bağlandığında kurgu vasat değil. Fakat kitabın her sayfasında iyi de bu adam neden sürekli geçmişe gidiyor, bir nedeni vardır heralde diyorsunuz ve son sayfaya geldiğinizde hayal kırıklığıyla kitabı kapatıyorsunuz. Tatmin edici bir son, amaç ve neden bu kitabı çok daha güzel yerlere taşıyabilir.