Merec-elBahreyn, 39 adet değerlendirme yapmış.  (2/6)
Patasana
Patasana

7

Ahmet Ümit, Türk edebiyatında polisiye türünü başarıyla kaleme alan bir yazar. Fakat bu kitabından diğer kitaplarından aldığım keyfi nedense alamadım. Sonu bana göre biraz havada kalmış gibiydi.

Aşk
Aşk

8

Yazarın hakkını vererek yazdığı bir kitap. Okurken keyif aldım, tanıdığınız kişilere verebileceğiniz güzel bir kitap.

Bit Palas
Bit Palas

7

Açıkcası Elif Şafak'ın geçmişle günümüzü harmanlamasını en azından bunu denemesini seviyorum fakat bu kitapta sanki bu biraz daha abartılmış gibi. Kitabı büyük bir hevesle aldım fakat okurken özellikle de sonunda hevesim hayal kırıklığına dönüştü.

Baba ve Piç
Baba ve Piç

8

Yaklaşık bir sene öncesi okumuştum fakat etkileyici bir kitap olması nedeniyle pek unutmadım. Nesiller arası düşünce farklılıkları, aile bağları vs. birçok konuya değinmiş yazar. Okurken beni rahatsız eden tek yer yazarın kendi düşüncelerini fazlasıyla daha doğrusu kendi inançlarını fazlasıyla yer vermesidir. Tabiki de kendi kitabında düşüncelerine yer verecek fakat bu bence dozunda olmalı.

Siyah Süt
Siyah Süt

6

Elif Şafak'ın okuduğum kitapları arasında bir hayli sönük kaldı açıkcası. Yazarın yaşadığı bunalımı anlaşılabilir bir dille ifade etmesi bir diğer sayfaya geçmemi sağlayan tek şey oldu.

Hurin'in Çocukları
Hurin'in Çocukları

9

İlk baştaki yabancı kelimeler, isimler anlatımın akıcılığını bozsada sonraları çok güzel bir seyirde ilerleyen bir kitap. Çok beğendiğimi söyleyebilirim.

Melekler ve Şeytanlar (Robert Langdon, #1)
Melekler ve Şeytanlar (Robert Langdon, #1)

9

Dan Brown kitaplarını okumayı çok istiyordum fakat bir türlü kısmet olmadı. İlluminati, masonluk gibi konuları araştırmayı okumayı çok seviyorum. Ve bir arkadaşım önerisiyle alıp okudum Melekler ve Şeytanlar'ı. Bölümlerin kısalığı, akıcılığı, kitabın temposu, karakterlerin size verdiği keyif cümlelerin sadeliği kitabın güzel taraflarından sadece birkaçı. Oldukça beğendim ve okunması gereken bir kitap. Ve Çevirmen gerçekten çok iyi çevirmiş, çünkü İngilizcedeki tekil erkek, tekil bayan diyaloglarında anlaşılmamazlık olayına bu kitapta hiç rastlamadım. Kısacası okunması gereken, değen bir kitap.