hüma, 251 adet değerlendirme yapmış.  (4/36)
Düşerken
Düşerken

8

Bambaşka acılarla kendi dünyalarında sıkışıp kalmış iki insanın kesişen yollarını anlatan düşerken i okurken anlatımdaki sahicilik, derinlik ve sadelik sizi o kadar etkiliyor ki son sayfada gözlerinizden akan yaşlara engel olamıyor, olmakda istemiyorsunuz. Yazar baş karakter ishak ı öyle güzel işlemiş ki sarılıp avutmak, acısını dindirmek ve ona destek olmak istiyorsunuz adeta. Jülideyi ise çok sevemedim çünkü onu anlmakta güçlük çektim ama sağlam duruşu hayranlık vericiydi. Kısacası düşerken e mutlaka bir şans vermelisiniz.

Bin Öpücük
Bin Öpücük

8

Cidden güzeldi.. Amaaa 17 yaşında ömrünün sonuna kadar - kısa veya uzun - sevebileceğinin garantisinin bu denli net ve kat-i bir şekilde verilebileceğini düşünmüyorum. Yaşlar biraz daha ileri olsalardı kitap benim için unutulmazlar arasına girebilirdi. Yani kitap için genel yorumum, konu ve yazım, akıcılık güzel ama inandırıcılıktan sınıfta kaldı olur.

Yersiz Yurtsuz
Yersiz Yurtsuz

8

Yazarın ilk okuduğum kitabı. Çok etkileyici bir anlamı var ve otoniyorafisi sayılabilecek bu kitapta ortaduğunun 1940lardan bu yana nasıl şekil aldığını ve filistinli bir hıristiyan olarak oradan oraya sürüklenerek yersiz ve yurtsuzluk hissinin nasıl bir şey olabildiğini nefis bir kalemle anlatmış..

Hiç Umudum Yokken
Hiç Umudum Yokken

9

Julie garwood kitaplarına bayılıyorum. Enteresan gelsede epeyce güldüğüm bir espiri anlayışı var ve beni tarihi olayları araştırmaya yönelten bir anlatmı var bu kitapta da kral john dönemini çok merak ettim. Ve tabiiki aşk a bakış açısıda çok sevimli koşulsuz aşk gerçek hayatta az rastlansa da kitaplarda bol bol okumak oldukça keyifli.

Çavdar Tarlasında Çocuklar
Çavdar Tarlasında Çocuklar

6

Bir ergenin iç dümyası ancak bu kadar iyi yansıtılır diyebilirim sadece😅

Yalnız Gözlerin İçin
Nefretten Sonra (Genişletilmiş 2. Baskı)
Nefretten Sonra (Genişletilmiş 2. Baskı)

4

Malesef bende yaş farkına ve küçük yaşta kurulan ilişkinin bu kadar doğalmış, normalmiş gibi yazılışına hiçde hoş bakmayanlardanım. Yazarın bir çok yerde artık tambir kadın gibiydi yazmasına rağmen hiçde ikna edici değildi.. Açıkçası verdiğim 4 puanıda sadece türk yazarlarımızın emeği heba olmasın diye ki aslında bu kitaptaki emek de ziyan olmuş gibi😔