hüma, 251 adet değerlendirme yapmış.  (3/36)
Kusursuz Plan
En Karanlık Gece (Karanlığın Efendileri Serisi, #1)
En Karanlık Gece (Karanlığın Efendileri Serisi, #1)

7

Merak ettiğim bir serinin ilk kitabıydı ve oldukça ilk kitap açıklamalarına sahipti. Kötü değildi ama sanki çok yüzeyseldi. Ama merak ettiğim bir kaç karakter varsı ki sanırım seriye onlar için devam edeceğim.

Aşk Sarmalı
Aşk Sarmalı

4

Çok sıradan ve bikindik bir hikayeydi. Daha iyi olur diye düşünmüşyüm.

Kupa Valesi
Kupa Valesi

6

Süprizsiz ama merak uyandırıcıydı.

Yalnız Benim Ol
Yalnız Benim Ol

6

Gayet tahmin edilebilir ve vasattı. Hatta bi ara hatırlayamadığım başka bir kitaba okadar çok benzettim ki acaba o bu muydu, bu o muydu diye gittim geldim. O kadar yani.

Şifacı
Şifacı

6

Yabancı kaynaklardan osmanlı tarihi ile alakalı şeyler okumaktan hiç hoşlanmasam da daima merakıma yenik düşüp kendimi  saşımı başımı  yola yola kitabı okurken buluyorum. Bu kitapta gayet güzel başlamasına rağmen  yanlış bilgilerle devam edip osmanlı imp. Da asla olmamış ve olamayacak şeyleri kalema almış. Tamam "kurgudur, ne gocunuyorsun" "biz türkler kendi ellerimizle daha beterlerini yapıp çekmedik mi🤔" diyenleri duyar gibiyim . Hatta size daha acısını söyleyeyim nur banu sultanı merak edip araştırayım istedim önüme ilk  çıkan kaynakların hepsi yabancı kaynaklar inanılır gibi değil. 🙄🤔 Kitap osmanlı imparatorluğunu dövmüş mü övmüş mü belli olmayan bir kitaptı kurgu ve tarihi bilgiler açısından göz doldursa da araya sıkışmış yanlış bilgiler malesef kitaptan soğumama neden oldu. İyi olabilecekken vasatta kalan şifacı okusanızda olur okumasanızda birşey kaybetmezsiniz dediğim kitaplardan oldu.

Mükemmel Olmayan Hayatım
Mükemmel Olmayan Hayatım

8

Tam bir kinsella klasiğiydi. Eğlenceli, kolay okunur, sevimli ve romantik. Bir "numaran bende var" değildi onun kadar güldürmedi ama altını çızdirdirecek cümleler barındıracak kadar da etkileyiciydi.