Özgenrstt, 74 adet değerlendirme yapmış.  (3/11)
Amak-ı Hayal
Amak-ı Hayal

8

Ciddi anlamda harika bir kitap. İçinde kayboldum sankiii.

Araba Sevdası
Araba Sevdası

2

Okuduğum en gereksiz kitap.

Meşhur Olan Fakir Çocuklar
Meşhur Olan Fakir Çocuklar

7

Ya kitap okuma yarışmasındakı kitapların hiçbirini sevmiyodum ama bu çok tatlı bi kitapmış. Edison'un hayatı hele hele çok eğlendirdi beni.

Sherlock Holmes - Ölümün Sesi
Sherlock Holmes - Ölümün Sesi

10

Ben bu Sherlock Holmes'a her seferinde daha hayran kalıyorum. Her olayın sonunda , sorunu çözmüş anlatırken 20-30 defa 'oha' diyorum. Ağzım açık okuyorum. Bu kitapta en sevdiğim 'Sarı Surat' olayıydı. Yine çok şaşırtıcıydı. 'Tavşan Dudaklı Adam' ile Ölümle Randevu'daki ' Yüzü Yaralı Adam' olayları aynı olaylar. Buda ilgimi çekmedi değil. Bide bu kitapta Sherlock'un abisi Mycroft Holmes ile tanıştıık. Son bir şey Holmes ile Watson dostluğu çok başka. Yine muhteşem bir kitap diyip sonlandırıyorum.

Şans Müziği
Şans Müziği

9

"İnsan bir başkasında kendini görmeye başladı mı,artık ona yabancı gözüyle bakamaz.İstesen de istemesen de,arada bir bağ oluşmuştur"

Sıcak Bir Aşk Masalı
Sıcak Bir Aşk Masalı

6

İlk defa bi kitabı 9 günde bitirebildim. 2 günde bitirebileceğim bi kitaptı ama bitiremedim. Çok sinir olduğum şeyler var. Sürekli ' Adettendir' diyip duruyolar falan bence bunlar çok sinir bozucu bir şey. Bu kelimeyi sanırım 50 60 defa okudum , o derece bunalttı.Ama iyiydi.

Od
Od

9

Bi hocamın önerisiyle okumuştum. Yunus Emre'ye hayran kaldım.