Özgenrstt, 74 adet değerlendirme yapmış.  (2/11)
Pollyanna
Pollyanna

10

Okuduğum en tatlı kitaplardan birisiii

Bambaşka
Bambaşka

10

Okuduğum en muhteşem kitap. Bundan sonra okuduğum kitaplarda 10 yıl geçse bile bu kitabı arıcam ben. Beynimin her hücresine yerleşmiş gibi. Çok fazla etkisinde kaldım. Dakikalar önce bitirdim ve kendimi çok fazla eksik , yarım hissediyorum sanki. Bunun içinde Nihal'ime defalarca kez teşekkür ediyorum. Bu kitabı onun sayesinde okudum. Yoksa ' sadece bi kitap' diyip geçecektim.. Sadece bi kitap değilmiş işte. Fazla anlam taşıyan kitapmış. Okudukça , sayfalarını çevirdikçe ağladım ve anlam buldum her sayfasında. Okumazsanız çok büyük bi kayıp olur. " Keşke her şey her yere dağılmasaydı böyle. Keşke biz hep biz kalsaydık. Biz olabilmek uğruna "Ben"lerimizi kaybetmeseydik.Ölürcesine mutlu olmayı dilemek yerine , mutlu ölümlerle bu aşkı bitirebilseydik." "Hayat mutlu anılarımızın bedelini mutlaka öder." "Her yalnızlığın bir sahibi var "derdi. Derdide giderdi ama. O hep giderdi zaten.Gelmesi vardı ama kalması yoktu onun.Her gelişinde gitmeleri saklardı valizinde. Bir vardı , bir yoktu. Ve ben hayalimdeki aşka tutunup gerçeğinden ayrılıyordum her sefer. "

Sevgililer Diyarına Yolculuk
Sevgililer Diyarına Yolculuk

5

Allahın mucizelerinden biride ölümdür

Hasat Avı (Ayın Kardeşleri #8)
Hasat Avı (Ayın Kardeşleri #8)

8

"Buraya geri gel! Delilah , o tüylü kıçını çabuk buraya getir , hemde hemen !" Tamamen kahkaha dolu bi kitap, o kadar çok güldüm ki, Kedi Kız Delilah'ı asla unutmucam gibi bi şey

90'lar Kitabı Çocuk mu Genç mi?
Havaya Uçan At
Havaya Uçan At

2

Lanet girsin dedim. Tamamen zorunluluk.

Vatan Yahut Silistre
Vatan Yahut Silistre

9

Kitap Okuma Yarışma yüzünden okucaktım. Elime aldım bırakamadım resmen. İslam Bey'in Vatan Sevgisi beni çok fazla etkiledi. Zekiye'ninde bitmek tükenmek bilmeyen aşkı.