muratseker, 15 adet değerlendirme yapmış.  (2/3)
Yeni Atlantis
Yeni Atlantis

7

Beyaz Zambaklar Ülkesi adlı kitabın eski dönem yazılmışı. Akla mantığa pek uygun olmasa da yazar, ileri görüşlü izlenimi vermiş. Kitap yarım, acaba tamamlansa daha neler diyecekti kim bilir? Beyaz Zambaklar Ülkesi'nde Finlandiya'nın gelişmişliği üzerine durulurken, bu kitapta Ben Salem adında bir adadın gelişmişliği, uygarlığı söz konusu. Ben Salem araştırmaya değer birşey mi bakalım, başlıyoruz.

Kuyucaklı Yusuf
Beyaz Zambaklar Ülkesinde
Beyaz Zambaklar Ülkesinde

8

Futbolda geri kalmışlığından daha fazlasını konuşmadığımız ülkenin, nerelerden nerelere geldiğini ve nasıl geliştiğinin gösteren kılavuz tadında bir kitap.

Denemeler
Denemeler

7

Hata yapmak korkusuyla suç işliyoruz. / söz kime aitti bilemiyorum ama cümle akıllarda kalıyor.

Kabuk Adam
Kabuk Adam

8

Geleceğin 50 yazarı adayı arasında gösterilen Aslı Erdoğan'ın sadece bu kitabını okudum ve etkilenmemek elde değil. Gayet başarılı bir anlatımı var. Karakterler sanki bir yerlerden tanıdık havasında yanınızda beliriyor. Tavsiye üzerine okuduğum kitabı, tavsiye ederim.

İnci Sözlük
İnci Sözlük

4

İnternet sitesinde belli eylemleri, belli tarzları vardı fakat kitap yazma konusunda hayli gerideler. Kitabın bu kadar satması içeriğinden olmadığını söyleyebilirim. Sitedeki duruşlarını göz önünde bulundurarak alıp okuyacaksınız asla tavsiye etmem, boşa zaman kaybı olacak çünkü. Bu kitabın satmasının sebebi popüler kültür ve kapağı sanırım.

Şemspare
Şemspare

4

Aşk, Mahrem, İskender gibi kitaplardan sonra gazete yazıları ve Perker çizimleriyle para kazanılmak amacıyla yazılmış kitaplardan biri sanırım. Firarperest'in kapağını değiştirmiş hissi oluşturdu. Feminist bir yanı var her ne kadar inkar da etse.