Güven Bana, 16 adet değerlendirme yapmış.  (2/3)
Bin Muhteşem Güneş
Bin Muhteşem Güneş

9

gerçekten güzel bir kitap. okurken hiç sıkılmadım ve kitabı 2 - 3 gün içerisinde bitirdim. sürekli bir merak ile okudum. çok tatmin edici bir olay örgüsüne sahipti. öneriyorum

Sil Baştan
Sil Baştan

6

güzel bir kitaptı. kurgusu hoştu. üslup güzel. içerik güzel ama çok eğlenmedim kitabı okurken. aynı zamanda sıkılmadım da. okunabilir bence ama süper bir kitap değildi.

İstanbul Hatırası
İstanbul Hatırası

7

ahmet ümit yine istanbulu polsiye ile birleştirmiş. kurgusu çok güzel ve tatmin edici. üslup ise kıvamında yani edebi ama anlaşılabilir kısa cümleler. okunması gereken bir kitap olduğunu düşünüyorum.

Duma Adası
Duma Adası

6

açık olmam gerekirse kitapta aradığımı bulamadım. ben kitapta aksiyon ararım ve bu kitapta olmayan şey kesinlikle aksiyon. yaratıcı bir kitap aynı zamanda sıkıcı. şöyle bir garipliği daha var başladığınız zaman kitabın sonu kolayca geliyor ama bittiği zaman tamamen bir zaman kaybı olduğunu anlıyorsunuz.

Serenad
Serenad

9

inanılmaz sürükleyici aynı zamanda bilgilendirici bir kitap. zülfü hocam olayı koparmış diyebilirim. geçmişimizi günümüz ile birleştiren ve gerçek kurgunun içinde eritilmiş adeta. kesinlikle okumalısınız.

Var Olmanın Gücü
Var Olmanın Gücü

8

Gerçekten ama gerçekten çok etkileyici bir kişisel gelişim kitabı. okuduktan sonra 1 hafta boyunca resmen ayaklarım yere basmıyordu. okumanızı öneriyorum var olmanın gücünü keşfedeceksiniz

S*ktir Et
S*ktir Et

8

kitap güzel, baştan sona sıkmadan okuyorsunuz. anlatılanlar başta saçma gelsede yavaş yavaş kabul etmemek elinizde değil. yazarın kendine has bir üslubu var. şaka ile karışık yarı ciddi yazmış.