gezgin69, 22 adet değerlendirme yapmış.  (2/4)
Sultanı Öldürmek
Mahrem
Mahrem

2

Daha önce okuduğum Elif Şafak kitaplarına göre kurgusu çok zayıf geldi. Birbirinden kopuk hikayelerin ortak noktasını bulmakta güçlük çektim. Kitabın yarısında bıraktım, bitiremedim. Belki biraz daha dayanmam gerekirdi.

Yüreğim Seni Çok Sevdi
Yüreğim Seni Çok Sevdi

3

Canan Tan'ın Piraye'sini okuduysanız onun çok benzeri olduğunu söyleyebilirim. Sıkılarak bitirdim.

Hiçbir Aşk Hiçbir Ölüm
Hiçbir Aşk Hiçbir Ölüm

8

Bir anne-kız ilişkisi romanı. Paylaşılamamış anların, anıların insan hayatında bıraktığı izleri ne güzel de anlatmış İnci Aral. Çok severek, yer yer düşünerek, üzülerek okudum. İnci Aral'ın diğer romanlarında olduğu gibi insan psikolojisi, kafasından geçenler, düşündükleri, hissettikleri yine romanın merkezinde. Olaylardan çok, o olaylar karşısında insanların neler hissettiğini size anlatıyor.

Baba ve Piç
Baba ve Piç

9

Başarılı bir Elif Şafak romanı. AŞK ile tanıştığım Elif Şafak'ı keşfetmeye devam ediyorum. Kurgu güzel, hikaye sürükleyici.

Serenad
Serenad

10

Muhteşem bir öykü, usta bir romancı ve sonuçta harika bir roman. Herkese tavsiye ediyorum.

Gizli Anların Yolcusu
Gizli Anların Yolcusu

6

Sürükleyici bir öykü olmasına rağmen Ayşe Kulin'in eski kitaplarındaki tadı bulamadım. Belki konusunun benim dünyamın çok dışında olması bu düşüncemde etkili olabilir. Kahramanın yerine hiç bir zaman kendimi koyamadım, onun gibi düşünemedim, öyle olunca da kitapdaki kahramanların dünyasına giremedim bir türlü. Halbuki Ayşe Kulin'in eski hikayelerinde onlarla birlikte yaşadığımı hissederdim hep. Çok hızlı bir şekilde bitirdiğimi söylemek isterim. Ayşe kulin akıcılığı yine kendini göstermiş.