japon balıkçısı, 46 adet değerlendirme yapmış.  (1/7)
« geri  
Abim Deniz
Abim Deniz

10

Deniz Gezmiş adına bir çok kitap olmasına rağmen şiddetle Gülünün Solduğu Akşam'dan başka bir tanesini okumam demiştim. Çünkü Deniz kendisi istemişti Erdal Öz'den ''Bizi sen yazarsın bir tek abi'' demişti. Ama ''Abim Deniz'' Deniz'in masumluğuna, çocukluğuna, saygısına, abiliğine, evlatlığına değinen çok çok özel bir kitap olmuş. Can Dündar'ın, Hamdi Gezmiş'in emeklerine sağlık.

Sonun Geldi Sevgilim
Sonun Geldi Sevgilim

8

Tuna Kiremitçi'nin okuduğum ilk kitabı. Bu kadar keyifli bir dili olduğunu bilmiyordum açıkçası. Roman eğlenceli, hikaye akıcı, konusu farklı, iğnelemelerle dolu. Bana göre kitapta kendi hayatına fazlasıyla gönderme var Tuna Kiremitçi bunu inkar etse de Rosa'yı gerçek hayattaki birisinden etkilenerek yazdığını düşündüm tüm kitap boyunca. Ama bu kısım işin magazin tarafına girdiğinden hiç ilgilenmemeyi tercih ediyorum. Roman güzel. Şiddetle tavsiye edilir.

Deliduman
Deliduman

7

Öncelikle kitaptaki karakterler muhteşem. Her zaman ki gibi Emrah Serbes karakterleri sanki anlattığı yerlerde gerçekten yaşıyorlarmış gibi yazmış. Hikaye akıcı, gezi olaylarına kıyısından dokunuyor ve her açıdan ele alıyor. Tek bir bakıi açısına sıkışıp kalınmamış. Hikaye biraz ağır ilerliyormuş gibi geldi bana biraz daha sürükleyici bir roman bekliyordum belki de ondadır ama yine de keyifle okudum. Emrah Serbes'in mizahı ve karakter analizi bu romanında da üst düzeylerde.

Kinyas ve Kayra
Herkes Herkesle Dostmuş Gibi...
Az
Çıkmaz Sokak
« geri