yazar düzenlemeleri
Medes, 5456 adet değişiklik yapmış.  (1/1092)
« geri  
Medes, Babıali'nin Unutulmayan Duayenleri başlıklı kitabın açıklamasını düzenledi

eski halini göster | yeni halini göster | değişimi göster

Onlar kalemleriyle Türkiyeyi sarsmış, ülkemiz gerçeklerini cesurca, mertçe ve kendi duruşlarından ödün vermeden dile getirmiş gazeteciler... Abdi İpekçiden Duygu Asenaya, Sabahattin Aliden Hrant Dinke, Aziz Nesinden Reha Mağdene, Ahmet Taner Kışlalıdan Çetin Emeçe ve daha nicelerine, artık aramızda olmayan, ama tarihimize derin izler bırakan duayenler... Doğruları uğruna kalemleriyle savaşan, Türkiyeye damga vurmuş basın emekçileri...Sema emekçileri...

Sema
Dülgerin bu kapsamlı derlemesinde, kaybettiğimiz ama unutulmayan Türk gazetecilerinin hayat hikayelerini, geride bıraktıkları izlenimleri, dokundukları yürekleri ve kimilerinin kanlarıyla yazdıkları kelimeleri bulacaksınız.
11 yıl
Medes, Kalplerin Güneşi başlıklı kitabı şu kitaplarla birleştirdi:

Kalplerin Güneşi Sallallahu Aleyhi Vesellem
11 yıl
Medes, Benefşe başlıklı kitabın açıklamasını düzenledi

eski halini göster | yeni halini göster | değişimi göster

''Benefşe'' bir destanın romanı... Eğitime gönül verenlerin destanı... Söz değil, yaşadılar. Yüreklerindeki sevgiye hayatları ile imza attılar. Şahitleri kendileriydi.

Onlar da birilerinin ciğerparesi idi. Onların da, o günden sonra başına yastığında yer kalmayan anneleri vardı. Evleri, sokakları, aşları, arkadaşları vardı.

Onlar, arkalarına bakmadan yürüdüler. Tenlerini de, şahsi hedeflerini de aştılar. Farkları bu aşkınlıklarıydı. Kendileri için değil, başkaları için yaşadılar. Kimdi bunlar? Adları bilinsin, arkalarından methiyetler okunsun istemediler. Ama yine de meçhul oldukları söylenemezdi. Zira ayaklarını bastıkları toprak, uğruna baş koydukları dava, tuttukları bayrak belliydi. Onlar tarih boyu insanlığın yüz akı olan bir anlayışın; çalışkanlığın, güzel ahlakın, emniyetin, güvenin günümüzdeki temsilcileriydi.

''Benefşe'' onların hayatlarını anlatmaya çalıştı. Bundaki aczini itirafı, hem kendi yetersizliğinden hem de o hayatların ancak yaşanabilir olmasından; kelimelerin, yüreklerdeki o sızıyı, o fedakarlığı tarifte yetersiz kalmasındandır.

Benefşe, onların kahramanlık ahlakıyla yaşadıkları hayata duyulan hayranlığın ifadesi ve tarihe altın harflerle yazılacak o büyük gayrete küçük bir selamdır.
11 yıl
Medes, Sanatçı: Örnek Bir Çilekeş başlıklı kitabın edisyon detaylarını düzenledi

ISBN düzenlenmiş, eski hali boş, yeni hali 9789753422178
Yayın ayı düzenlenmiş, eski hali boş, yeni hali Temmuz
Sayfa Sayısı düzenlenmiş, eski hali boş, yeni hali 152
Format düzenlenmiş, eski hali boş, yeni hali boş
Edisyon düzenlenmiş, eski hali boş, yeni hali 3
Resmi Web Sitesi düzenlenmiş, eski hali boş, yeni hali www.metiskitap.com/Catalog/Book/4379
Dil düzenlenmiş, eski hali boş, yeni hali Türkiye Türkçesi
11 yıl
Medes, Martı Jonathan Livingston başlıklı kitabı şu kitaplarla birleştirdi:

Martı
11 yıl