yazar düzenlemeleri
mudhoney, 2048 adet değişiklik yapmış.  (4/410)
mudhoney, Onca Yoksulluk Varken başlıklı kitabın açıklamasını düzenledi

eski halini göster | yeni halini göster | değişimi göster

1975te 1975'te Fransanın en prestijli edebiyat ödüllerinden Goncourt Ödülüne layık görülen Onca Yoksulluk Varken, bir hayat kadınının oğlu olan Arap bir çocuğun, fahişe çocuklarına bakan Yahudi Madam Rosayla birlikte geçen hayatını anlatır. Ve aynı ödülü 1956da Cennetin Kökleri kitabıyla kazanmış olan Romain Garynin, daha sonra açıkladığı üzere, Yalnızca kendim olmaktan bıkmıştım, gerekçesiyle ‘Emile Emile Ajar müstear adıyla yayınlamış olduğu bir romandır.
12 yıl, 10 ay
mudhoney, Otomatik Kontrol Sistemleri başlıklı kitabın adını düzenledi

"Otomatik Kontrol Sistemleri 7. Basım′dan Çeviri (Karton Kapak)" olan kitap adını "Otomatik Kontrol Sistemleri" olarak değiştirdi.
12 yıl, 10 ay
mudhoney, Peggy Sue ve Hayaletler 5 / Kara Şato başlıklı kitabın açıklamasını düzenledi

eski halini göster | yeni halini göster | değişimi göster

Kuruduğu zaman toza dönüşen Sebastian sonunda gerçek bir insan olmaya karar verdi. Bu lanetin ortadan kalkması için dünyanın öbür ucunda, kimsenin yüzünü görmediği ve kapısı olmayan bir duvarın arkasında yaşayan tuhaf bir doktoru görmeye gitmesi gerekiyordu! Bu kapısız duvarın diğer tarafındaysa çalı ve canavara benzeyen heykellerle dolu bahçe uzanıyordu... Orada insanın kanını donduran ve doğaüstü güçleri olan ünlü bir sihirbaz yaşıyordu. Peggy Sue ve mavi köpek, Sebastianı kara şatonun efendisinin pençesinden kurtarabilecekler miydi? Ancak hiçbir şey kesin değildi! Peggy Sue maceralarının en gizemlisi! gizemlisi!!
12 yıl, 10 ay
mudhoney, Hukuka Giriş başlıklı kitabın yazar bilgilerini düzenledi

"" olan yazar(lar)ı "" olarak değiştirdi.
12 yıl, 8 ay
mudhoney, Aklından Bir Sayı Tut (Dave Gurney, #1) başlıklı kitabın açıklamasını düzenledi

eski halini göster | yeni halini göster | değişimi göster

Bir adam, posta kutusuna bırakılmış imzasız bir mektup alır. Mektupta şöyle yazmaktadır: "Aklından herhangi bir sayı tut. 1 ila 1000 arasında herhangi bir sayı". Adam öylesine 658 sayısını tutar. Not şöyle devam etmektedir: "Sırlarını nasıl bildiğimi göreceksin... Küçük zarfı aç". "Aldıklarını geri vereceksin, vermiş olduklarını aldığın zaman. Biliyorum ne düşündüğünü, ne zaman uyuduğunu, nereye gittiğini, nereye gideceğini. Seninle bir randevumuz var, bay 658.

Sıradanlıklara meydan okuyan, anında başınızı döndürecek ve ilgi çekici karakterlerinin kalp atışlarını tüm gerçekliğiyle hissedeceğiniz bir kitap "Aklından Bir Sayı Tut" kolay kolay unutmayacağınız bir roman.

Arka Kapak
12 yıl, 10 ay