Takip Ettikleri

delimi-ne

325 kitap okumuş. 163 takip edeni, 133 takip ettiği var.

nessy

321 kitap okumuş. 41 takip edeni, 44 takip ettiği var.

neyinpesindesin

21 yaşına kadar kitapların dünyasından uzak kalmasına rağmen, bu yaştan sonra hızlı ve keskin bir değişimle bu evrene dalmış hala yüzeyde dolaşan ve derine inmeye çalışan biriyim. Kitap sevdasından önce gelen sinema sevdası ve çalışma koşullarının zorluğu nedeniyle ayda 1 kitabı anca okumasına rağmen, okuduğu kitaplar üzerine sinema uyarlaması ile beraber filmonerisi.blogspot.com da kritikler yazmaya çalışmaktadır.
126 kitap okumuş. 86 takip edeni, 53 takip ettiği var.

Kafka

Yanıma gelen kadınların beni müzik veya kelime kutusu sanmalarından sıkıldım. içinde hatıra yaratıkları yüzen kırmızı bir akvaryumum ben.
88 kitap okumuş. 108 takip edeni, 102 takip ettiği var.

Jargon

46 kitap okumuş. 13 takip edeni, 9 takip ettiği var.

Profil Resmi

Nisa

Daha yeni katılmış biri olarak ne yazacağıma dair pek birşey bulamadım. Kitap okumayı seviyorum. Fakat okulumdan arta kalan zamanım olmuyor. olduğu kadar okuyorum. Yengeç burcuyum duygusalım kimi zaman fantastik kimi zaman aşk kitapları okumayı seviyorum. Kitap okuma alışkanlığı yeni başlamış olan birisi için hiçte fena değilim . :)
23 kitap okumuş. 9 takip edeni, 27 takip ettiği var.

Ayse Sener

150 kitap okumuş. 6 takip edeni, 23 takip ettiği var.

Profil Resmi

korkmazz

33 kitap okumuş. 162 takip edeni, 996 takip ettiği var.

neverlandin ruhu

"Seni kurtarmayı denedim. Bunu denedim. Hepsini kusman için uğraştım. Birazını kustun, ama yeterli değildi. Çok fazla hap içmiştin Violet. Ağlayarak öldün. Seni kavradım. Güvendeydin. Sen.. sevilmiş olarak öldün." Metin bir kitaptan alıntı değil. Dizi repliği. "Ne alaka o zaman neden yazdın?" diyebilirsin. Etkileyici bir sahneydi. Yazmak istedim. :)
122 kitap okumuş. 33 takip edeni, 17 takip ettiği var.

Profil Resmi

zezéé

44 kitap okumuş. 11 takip edeni, 11 takip ettiği var.

1 ile 10 arası gösteriliyor, toplam 18 kişi.
geri