songul andac

0 takip ettiği ve 0 takip edeni var. 0 değerlendirme yapmış.

Son Aktiviteler

songul andac okumuş.
İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 2 ay
songul andac okumuş.
Sherlock Holmes - Kanıt

Dönemin pozitivizmi kendisi bir doktor olan Conan Doyle tarafından Holmes karakterine fazlasıyla giydirilmiştir. Holmes kariyerine bir üniversite öğrencisi iken başlamaya karar vermiştir. Gloria Scott macerasında bir dostunun babası tarafından övgüler alan Holmes öğrencilik yıllarında geliştirdiği akıl yürütme metodlarmı profesyonel yaşamında olgunlaştırmıştır.

Dönemin pozitivizmi kendisi bir doktor olan Conan Doyle tarafından Holmes karakterine fazlasıyla giydirilmiştir. Holmes kariyerine bir üniversite öğrencisi iken başlamaya karar vermiştir. Gloria Scott macerasında bir dostunun babası tarafından övgüle... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 3 ay
songul andac okumuş.
Sherlock Holmes - Mavi Yakut

Kanunun diğer yanında yer alsaydım en başarılı suçlu olurdumSherlock HolmesConan Doyleun üniversitedeki profesöründen esinlenerek yarattığı özel dedektiftir Sherlock Holmes. Dedektif kahramanlar içerisinde en meşhur olanıdır.Olayları gözlem yoluyla çözmesi ile ünlüdür. Tümden gelim yöntemini çok iyi kullanmaktadır, sorduğu soruların cevaplarınının birbiriyle tutarlı bir bütün oluşturmasına dikkat eder. İpuçlarını bir araya getirip bir çözüm bulmak yerine, elindeki ipuçlarından anlamlı bir bütüne ulaşmaya çalışmaktadır; bunun yanı sıra kendi kendine yaptığı labaratuvar araştırmaları sonucunda elde ettiği bilgileri tekil olaylara uygular ve sigara izmaritlerinden, el yazılarından, ayak izlerinden ve her türlü bilgi kırıntısından sonuca ulaşır. Holmes oldukça kibirli bir adamdır ancak Dr. Watsona yaklaşımı herkesten farklıdır.Dr. Watson, bu kurgudaki en önemli yere sahiptir çünkü yazarın okuyucuya anlatmak istedikleri onun Holmesa sorduğu sorular sayesinde ortaya çıkar. Holmes, hem onu kıskanan hem de ona hayranlık duyan ve asla olay çözmeyi beceremeyen Scotland Yard dedektifleri tarafından ya da Baker Sokaktaki evine gelen müşteriler tarafından yardıma çağrılır.

Kanunun diğer yanında yer alsaydım en başarılı suçlu olurdumSherlock HolmesConan Doyleun üniversitedeki profesöründen esinlenerek yarattığı özel dedektiftir Sherlock Holmes. Dedektif kahramanlar içerisinde en meşhur olanıdır.Olayları gözlem yoluyla ç... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 3 ay
songul andac okumuş.
Sherlock Holmes - Ölüm Döşeğinde

Dünya edebiyatının önde gelen polisiye klasiği Sherlock Holmes için 1992de yapılmış bir öykü seçkisi. Sir Arthur Conan Doyleun en tipik 13 öyküsünden bir buket...Kitabın ilk sayfalarında Karl Marxtan şu alıntı var: Mücrim, yalnızca suç hukuku üzerine içtihatlar üretmekle, yalnızca ceza yasaları üretmekle kalmaz, aynı zamanda sanat, edebiyat, roman üretir.

Dünya edebiyatının önde gelen polisiye klasiği Sherlock Holmes için 1992de yapılmış bir öykü seçkisi. Sir Arthur Conan Doyleun en tipik 13 öyküsünden bir buket...Kitabın ilk sayfalarında Karl Marxtan şu alıntı var: Mücrim, yalnızca suç hukuku üzerine... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 3 ay
songul andac okumuş.
Sherlock Holmes - Şüphe

Dünyaca ünlü Sherlock Holmes, kendine özgü kişiliği ve maceralarıyla okurları 1887 yılından beri büyülemeye devam ediyor.

Sherlock Holmes, filmlerde en çok canlandırılan karakter olarak Guinness Rekolrat Kitabı'na girdi. Yaklaşık 75 oyuncu tarafından 200'ün üzerinde filmde canlandırıldı.

Kitapları 85 dile çevrildi. Holmes, Kutsal Kitaplar'dan ve sözlüklerden sonra dünyada en çok okunan kitap.

Her yıl Avrupa ve ABD'de 5 milyon kitabı basılıyor. Hakkında yazılmış 10 binin üzerinde makale ve kitap, dünya çapındada yaklaşık 400 Holmes Derneği var.

"Şüphe" temponun hiç düşmediği, bitmesini hiç istemeyeceğiniz bir Sherlock Holmes başyapıtı.

Dünyaca ünlü Sherlock Holmes, kendine özgü kişiliği ve maceralarıyla okurları 1887 yılından beri büyülemeye devam ediyor.

Sherlock Holmes, filmlerde en çok canlandırılan karakter olarak Guinness Rekolrat Kitabı'na girdi. Yaklaşık 75 oyuncu ta... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 3 ay
songul andac okumuş.
Bukre

Güzellik, bakmayı bilen gözdedir sevgilim. Artık kendime layık olanı seçebiliyorum sayende. Bir insanın gözlerine bakıp, kalbini görebiliyorum her seferinde. Eskisi gibi değilim. Neden mi senden çok daha öndeyim? Herkesin dünyası kendi gördüğü kadardır sevgilim. Sen önüne bakarken, ben uzakları ezberledim. Sen olup bitenlerle ilgilenirken, ben olmayanın izindeydim.

Çivi çiviyi sökermiş, yalnızlığı kanatan hüzünlü şarkılar, yalnızlığa iyi gelirmiş. İşte ben bu şekilde hayata karşı direndim. Keşke bana akıl vereceğine, aklımı alacak kadar beni sevseydin. Ben, bir çocukluk edip büyüdüm işte! Sen büyümüşsün ama doğmamışsın bile. Ben, senin doğrundum sevgili. Ötekiler gelip geçerdi. Sen doğru olanı değil, geçerli olanı seçtin. Terk etmek kazanan olmaya yeter zannettin.

Bana, bir veba busesi bırakıp gittin; bak şimdi yerini başkaları aldı. Bu aşkın vebası sende, busesi bende kaldı. Seçtiğin yolda sana mutluluklar diliyorum. Unutmak alışmaktır. Unutursun demiyorum… Ama alışacaksın biliyorum.

Güzellik, bakmayı bilen gözdedir sevgilim. Artık kendime layık olanı seçebiliyorum sayende. Bir insanın gözlerine bakıp, kalbini görebiliyorum her seferinde. Eskisi gibi değilim. Neden mi senden çok daha öndeyim? Herkesin dünyası kendi gördüğü kadard... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 3 ay
Daha Fazla Göster

songul andac şu an ne okuyor?

songul andac şu anda kitap okumuyor.

Favori Yazarları (0 yazar)

Favori yazarı yok.