smyy_92

0 takip ettiği ve 2 takip edeni var. 13 değerlendirme yapmış.

Son Aktiviteler

smyy_92 bir yazarı favorilerine ekledi.

Julie Garwood (d. 1946 Kansas City, Missouri) ABD''li aşk ve macera kitapları yazarı. En az onbeş kitabı New York Times en çok satanlar listesine girmiştir.

1946 yılında Kansas City''de doğdu ve İrlanda asıllı kalabalık bir ailede büyüdü. Yedi kardeşi vardı. Altı yaşında bademcik ameliyatı geçirdiği için, okulda geri kaldı ve okumayı öğrenemedi. Annesi bu durumu onbir yaşındayken keşfettiğinde, yaz okuluna gönderildi. Burada sonradan arkadaşı ve akıl hocası olacak Rahibe Elizabeth ile tanıştı ve onun ısrarlı çabası ve sabrı sayesinde o yaz okumayı öğrendi ve kitaplarla tanıştı. Genç yaşta Gerry Garwood ile evlendi ve üç çocukları oldu. Gerry Jr., Bryan Michael ve çok sevdiği rahibenin ismini verdiği kızı Elizabeth. Yazım kariyerine, ailenin en küçüğü de okula girdikten sonra başladı. İlk kitabı, Emily Chase takma adı altında basılan bir çocuk kitabıydı. bunu ilk aşk romanı Gentle Warrior takip etti. Türkçe''ye de çevrilen Gelin The Bride isimle romanı ile 1990 yılında RITA ödülü aldı.

Julie Garwood kitaplarında duygusallık ve mizah bir aradadır. Bu yüzden okuyucu hem güler hem de hüzünlenir. Önceleri tarihi aşk romanları yazmasına ve bu alanda başarılı olmasına rağmen, yazar 2000''lere doğru, konuları, birbirlerini seven kardeşler ve bir grup arkadaşlar arasında geçen günümüz aşk ve macera romanları yazmaya başladı.

Heartbreaker - Kalp Hırsızı adlı romanı 2001''de Bilge Kültür Sanat Yayınları tarafından basıldı. 2007 yılından beri ise, kitaplarını Epsilon Yayınevi basmaktadır.

Julie Garwood (d. 1946 Kansas City, Missouri) ABD''li aşk ve macera kitapları yazarı. En az onbeş kitabı New York Times en çok satanlar listesine girmiştir.

1946 yılında Kansas City''de doğdu ve İrlanda asıllı kalabalık bir ailede büyüdü. Yedi kar... tümünü göster

8 yıl
smyy_92 şu an okuyor.
Fidye (Highlands' Lairds, #2)

Gillian, yakışıklı birer İskoç beyi olan Ramsey Sinclair ve Brodick Buchanan'ın yardımıyla geçmişini aydınlatabileceğini keşfeder. Genç kadın, bu iki İskoç beyinin cesaret ve kurnazlığı, yeni tanıştığı Bridgit'in de arkadaşlığı sayesinde, ailesini dağıtıp babasının adını kötüye çıkarmış olan vicdansız Baron Alford ile sıkı bir mücadeleye girişir.

Fakat Sinclair ve Buchanan gibi iki güçlü savaşçıyı yanlarında bulan Gillian ve Bridgit, ihtirasın güçlü bir silah olabileceğini, tek bir ihanetin bile tüm güveni ortadan kaldırabileceğini ve en büyük riskin teslim olmak özellikle de beklenmedik bir aşkın uyandırdığı güçlü hislere teslimiyet olduğunu fark ederler.

Gillian, yakışıklı birer İskoç beyi olan Ramsey Sinclair ve Brodick Buchanan'ın yardımıyla geçmişini aydınlatabileceğini keşfeder. Genç kadın, bu iki İskoç beyinin cesaret ve kurnazlığı, yeni tanıştığı Bridgit'in de arkadaşlığı sayesinde, a... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl
smyy_92 okumuş.
Aldığım Her Nefeste (Second Opportunities, #4)

People dergisinin 'Yüreğin Kraliçesi' adını verdiği Judith McNaught, yeni romanı 'Aldığım Her Nefeste' ile Şikago atmosferine geri dönerek 'Cennet' adlı kitabındaki karakterleri ziyaret ederken, yine bir aşk ve gizem hikayesi sunuyor. Yayınevimizin, 'Gece Fısıltıları', 'Cennet', 'Kusursuz', 'Mutluluk' ve 'Sen Gelmeden Önce' adlı kitaplarını yayımladığı yazar, okurunu bu romanında da hayal kırıklığına uğratmıyor.
Gökyüzüne doğru yükselen görkemli görüntüsü ve mücevher gibi parlayan vitray camlarıyla Wyatt Malikanesi, karla kaplı tepenin üzerinde kraliyet tacı gibi durmaktadır. Böyle bir görüntünün, başarı ile mutluluğu simgeleyeceği düşünülse de, Wyatt ailesi uzunca bir süredir mutsuzluğun karanlığında yaşamaktadır. Paranın gücü yaşlı Cecil Wyatt'in kayıp olan torunu William'ı bulmasını sağlayamamış, polis William'ın üvey kardeşi gizemli Mitchell Wyatt'ın bu kayıptan sorumlu olduğundan kuşkulanmaya başlamıştır.
Kate Donovan, tropik bir adada kendisine hayatının en coşkulu anlarını yaşatacak olan adamın, aynı zamanda en büyük mutsuzluğu da getireceğini bilmeden, karanlık bir karizması olan Mitchell Wyatt'a aşık olur ve bir karabasanın içine düşer. Kendini ve sevdiklerini koruyabilmek için de bu büyüleyici adama savaş açmak zorunda kalır.

People dergisinin 'Yüreğin Kraliçesi' adını verdiği Judith McNaught, yeni romanı 'Aldığım Her Nefeste' ile Şikago atmosferine geri dönerek 'Cennet' adlı kitabındaki karakterleri ziyaret ederken, yine bir aşk ve gizem hik... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl
smyy_92 okumuş.
Seni Beklerken (Sequel, #2)

En güzel aşk romanlarının yazarı Judith McNaught, Seni Beklerken isimli son kitabında etkileyici ve baştan çıkarıcı aşk hikayesiyle adeta ayaklarınızı yerden kesecek ve sizi tutkunun doruklarına çıkaracak!Tesadüfler zinciri hiç umulmadık bir yerde, masum kasaba kızı Alexandra Lavvrence ile Hawthorneun zengin ve güçlü dükü Jordan Townsendei bir araya getirir. Londra sosyetesinin büyüleyici dünyasına sürüklenen özgür ruhlu Alexandra. kendini kıskançlık, intikam, gurur ve karşı konulmaz bir tutku tuzağının içinde bulur ve bir zaman sonra kocasına bite güvenemeyeceğini anlar. Fakat kocasının soğuk ve ukala maskesinin ardında şefkatli, hayat dolu, duygusal bir adain vardır ve bunu ortaya çıkarma görevi Alexandraya düşer. Genç kadının, bir yandan kocasının hayatı için mücadele ederken, bir yandan da aralarındaki coşkulu bağı sağlamlaştırmak için uğraşması gerekecektir; fakat bütün bunları yaparken çalkantılı evliliklerinin kaderini belirlemek için büyük bir sadakat sınavını vermekte olduğunun farkında

En güzel aşk romanlarının yazarı Judith McNaught, Seni Beklerken isimli son kitabında etkileyici ve baştan çıkarıcı aşk hikayesiyle adeta ayaklarınızı yerden kesecek ve sizi tutkunun doruklarına çıkaracak!Tesadüfler zinciri hiç umulmadık bir yerde, m... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl
smyy_92 okumuş.
Gece Fısıltıları (Second Opportunities, #3)

Küçük ve sakin bir kasabada polis olan Sloan Reynolds, güzel, akıllı, kendine güvenen ve herkesin sevdiği bir genç kadındır. Hiç ummadığı bir anda, otuz yıldır onu hiç aramamış olan babası, genç kızı Palm Beache davet eder. Sloan kırgın olduğu babasını görmeye hiç hevesli olmadığı için gitmek istemez. Ancak bir FBI ajanı, Palm Beachte yapacağı bir araştırmada kendisine destek olması için genç kızı bu teklifi kabul etmeye zorlar. Sloan Palm Beache gider, yaşamı boyunca hiç karşılaşmadığı babasını, kız kardeşini, ninesini yakından tanır ve Beyaz Atlı Prensi ile karşılaşır.

Küçük ve sakin bir kasabada polis olan Sloan Reynolds, güzel, akıllı, kendine güvenen ve herkesin sevdiği bir genç kadındır. Hiç ummadığı bir anda, otuz yıldır onu hiç aramamış olan babası, genç kızı Palm Beache davet eder. Sloan kırgın olduğu babası... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl
smyy_92 okumuş.
Kusursuz (Second Opportunities, #2)

Kuşkusuz, acıklı çocukluğunun kaosundan sıyrılıp kusursuz bir yaşam yaratmayı başaran bir genç kızın, korkunç bir suçla itham edilirken inatla masum olduğunu iddia eden genç bir adamla karşılaşmasının ve ikisini birbirine bağlayan çaresizlik, aşk ateşi ve tutkunun dramatik öyküsüdür. Koruyucu aileler arasında sürüklenirken kendisini evlat edinen ailenin sevgi şemsiyesi altında, yüreğinin yaraları iyileşen Julie Mathison, hayat dolu bir genç kıza dönüşmüştür. Yaşadığı küçük Teksas kasabasında öğretmenlik yapmakta; kendisine koşulsuzca verilen sevgiyi, sevgiyle geri ödemek ve hayalindeki kusursuz hayata ulaşmak için elinden geleni yapmaktadır. Ve... Bir gün Julienin hayatı, karısını öldürmekle suçlanan, Oscar ödüllü yönetmen/aktör Zachary Benedictin hayatıyla kesişir... Teksas hapishanesinden kaçan Zack, genç kızı rehin alır ve Colarado tepelerine götürür. Julie dehşet içinde, ondan kaçıp kurtulmak içinden elinden geleni yapar; ancak bu yakışıklı yabancıya umarsızca kapılmıştır ve beyninde, genç adamın masum olduğunu fısıldayan, bir türlü susturamadığı bir ses vardır...

Kuşkusuz, acıklı çocukluğunun kaosundan sıyrılıp kusursuz bir yaşam yaratmayı başaran bir genç kızın, korkunç bir suçla itham edilirken inatla masum olduğunu iddia eden genç bir adamla karşılaşmasının ve ikisini birbirine bağlayan çaresizlik, aşk ate... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl
Daha Fazla Göster

smyy_92 şu an ne okuyor?

Fidye (Highlands' Lairds, #2)

%0

Favori Yazarları (3 yazar)

Favori yazarı yok.