pythia

0 takip ettiği ve 1 takip edeni var. 0 değerlendirme yapmış.

Son Aktiviteler

pythia okumuş.
Karmaşanın Efendisi (Morganville Vampirleri #5)

Morganville, vampirler ve insanların yıllardır birarada yaşadığı, kendi halinde bir kasabaydı. Derken birgün kötü niyetli vampir Bishop çıkageldi. Bishopın varlığı bile ürkütücüydü ve kasabalıların geçmişe gömmek istediği lanetleri hortlatmak için ne mümkünse yapmaktan çekinmiyordu. Dahası da vardı. Asıl tehlike Bishop değildi.
Gri bulutlar Morganvillei yerle bir edecek, usulca yaklaşan bir fırtınanın kara habercisiydi. Kahramanımız Claire Danvers ve arkadaşlarıysa, kasabayı savunmak için biraraya gelmişti. Ama bu, sandıkları kadar kolay olmayacaktı. Çünkü yaşanacaklar beklenmedik, şok edici ve hatta fazla ölümcüldü.
Morganvilledeki vampirler yok olurken, Clairein tek bir çaresi kalmış gibi görünüyordu. Bishopa bağlılık yemini edecekti. Etmezse ölecekti...

Rachel Caıne, Morganville Vampirleri, Weather Warden ve Outcast Season gibi dünya çapında çok satan seriler yazdı. Caine, kendisi gibi sanatçı kocası R. Cat Conradla birlikte Forth Worth, Teksasta yaşıyor.

Morganville, vampirler ve insanların yıllardır birarada yaşadığı, kendi halinde bir kasabaydı. Derken birgün kötü niyetli vampir Bishop çıkageldi. Bishopın varlığı bile ürkütücüydü ve kasabalıların geçmişe gömmek istediği lanetleri hortlatmak için ne... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 12 yıl, 9 ay
pythia okumuş.
Ahmaklar Şöleni (Morganville Vampirleri #4)

Morganvillede vampirler ve insanlar aranan huzura kavuşmuş gibi görünüyor. Clairese bu barış ve sükunet ortamına bir an için bile kanmadı. Özellikle Bay Bishopın ziyareti şüphe uyandırıcıydı. Ne de olsa adam eski bir vampirdi. Dahası Clairein bildiği kadarıyla durmuş oturmuş, mutlu bir yaşam gelecek hayalleri arasında yer almıyordu. Bir şeylerin peşindeydi.
Kesin, ama neyin?
Claire, Bay Bishopın şeytani tuzağını, şöleni andıran dev bir baloda farkedecekti. Bu adamın kasabada yaşayan ölümlü ve ölümsüz ahali için ürkütücü planları vardı. Tabii yoluna çıkan olmazsa. Hem fazla ipucu vermeden söyleyelim. Zafer bazen aşka saklanır!

Morganvillede vampirler ve insanlar aranan huzura kavuşmuş gibi görünüyor. Clairese bu barış ve sükunet ortamına bir an için bile kanmadı. Özellikle Bay Bishopın ziyareti şüphe uyandırıcıydı. Ne de olsa adam eski bir vampirdi. Dahası Clairein bildiği... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 12 yıl, 9 ay
pythia okumuş.
Geceyarısı Çıkmazı (Morganville Vampirleri #3)

Morganville Kasabası vampirler tarafından yönetiliyordu ve ölümlülerle ölümsüzlerin imzaladığı ateşkeş güvenliği sağlamıştı. Tabii ki bir süreliğine... Zira son günlerde yeniden insanlar ölüyordu. Dahası sapığın teki Clairein peşindeydi. Neyse ki, genç kıza yardıma gönüllü eski bir kan emici vardı. Vardı ama nereye kadar?.. Neler yaşanacağını zaman gösterecekse de bu süreçte gece okulu Claire için yeni bir anlam kazanacaktı. Aşk yüzünden. Claire, babası bir vampir avcısı olan Shanee aşıktı. Hem de sırılsıklam.

Morganville Kasabası vampirler tarafından yönetiliyordu ve ölümlülerle ölümsüzlerin imzaladığı ateşkeş güvenliği sağlamıştı. Tabii ki bir süreliğine... Zira son günlerde yeniden insanlar ölüyordu. Dahası sapığın teki Clairein peşindeydi. Neyse ki, ge... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 12 yıl, 9 ay
pythia okumuş.
Ölü Kızın Dansı (Morganville Vampirleri #2)

Clairenin bir sürü sorunu var. Güzelliğin zekadan daha değerli olduğu bir lisede dahi olmak gibi mesela! Kaldığı yurttaki katil ruhlu hatunlar ayrı, üniversite kasabasının yaşayan ölüler tarafından ele geçirildiğini öğrenmekse ayrı bir dert. Clairein hayatında iyi giden tek şey, babası bir vampir avcısı olan erkek arkadaşıyla ilişkisi. VAr olan sıkıntı yetmiyormuş gibi, yerel derneklerden birinin Ölü Kızın Dansı diye bir etkinlik düzenlemesiyle birlikte hayat tam bir kabusa dönüşecek!
Claire Danvers, Morganville Vampirleri serisinin ikinci kitabında hem üniversite, hem de ölümlülerin dünyasında verdiği mücadeleye tam gaz devam ediyor.

Clairenin bir sürü sorunu var. Güzelliğin zekadan daha değerli olduğu bir lisede dahi olmak gibi mesela! Kaldığı yurttaki katil ruhlu hatunlar ayrı, üniversite kasabasının yaşayan ölüler tarafından ele geçirildiğini öğrenmekse ayrı bir dert. Clairein... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 12 yıl, 9 ay
pythia okumuş.
Cam Ev (Morganville Vampirleri #1)

Morganville acayip karakterlerle dolu küçük bir üniversite kasabası. Fakat güneş battıktan sonra kötüler dışarı çıkıyor. Çünkü Morganvillede, en karanlık gölgelerin ardında pusuya yatmış bekleyen bir şeytan var -bu öyle bir şeytan ki, güpegündüz sokaklara dökülmek için fırsat kolluyor!
Kahramanımız Claire Denvers, cehennem azabından farksız yurt yaşantısından bıkıp usanmış genç bir kız. Popüleritesinden ödün vermeyen arkadaşları, okulun sosyal hiyerarşisindeki yerini unutmasına asla izin vermiyor. Ki sıfırın altında bir yer bu yer!
Haz etmediği kampüs yaşamından vazgeçtikten sonra kendine bir oda bulduğu o eski, heybetli malikane de aslında umduğu gibi bir yer değil galiba. Yeni ev arkadaşlarında hiçbir yaşam belirtisi yok. Ama kasabanın en derin sırlarından biri, taze kana susamış bir halde, sinsice ortaya çıktığında hepsi birden Clairei koruyacak, o da başka bir mesele!
Rachel Caine, Morganville Vampirleri, Weather Warden ve
Outcast Season serilerinin yazarıdır. Caine sanatçı kocası R. Cat Conradla birlikte Forth Worth, Teksasta yaşıyor.

Morganville acayip karakterlerle dolu küçük bir üniversite kasabası. Fakat güneş battıktan sonra kötüler dışarı çıkıyor. Çünkü Morganvillede, en karanlık gölgelerin ardında pusuya yatmış bekleyen bir şeytan var -bu öyle bir şeytan ki, güpegündüz soka... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 12 yıl, 9 ay
pythia okumuş.
Son Fedakarlık (Vampir Akademisi, #6)

CİNAYET. AŞK. KISKANÇLIK. VE SON BİR SEÇİM. ÖLÜM MÜ, AŞK MI?

Rose Hathaway oyunu her zaman kendi kurallarıyla oynamıştı. En yakın arkadaşı ve yaşayan son Dragomir Prensesi Lissa’yla St. Vladimir Akademisi’nden kaçarak kuralları çiğnemişti. Büyüleyici öğretmeni Dimitri’ye aşık olarak kuralları çiğnemişti. Moroi dünyasının lideri, Kraliçe Tatiana’ya karşı gelme cesaretini göstererek, gelecek dampir nesillerini korumak adına hayatını ve saygınlığını riske atmaktan çekinmemişti. Ancak bu kez kanun, pençesini Rose’a geçirdi. Hem de işlemediği bir suç için. Üstelik cezasının infazını önleyebilecek bir tek kişi var ve Rose onu bulmak için hem Dimitri’nin hem de Adrian’ın yardımına muhtaç. Ama zamanı azalıyor. Ölüler dünyası onu tüm gücüyle geri isterken Rose’un şansı gitgide zayıflıyor. Esas önemli soru şu; tüm hayatınızı başkalarını kurtarmaya adamışsanız sizin hayatınızı kim kurtarabilir? Rose, Dimitri, Adrian ve Lissa’yı yalnız bırakmayın.

CİNAYET. AŞK. KISKANÇLIK. VE SON BİR SEÇİM. ÖLÜM MÜ, AŞK MI?

Rose Hathaway oyunu her zaman kendi kurallarıyla oynamıştı. En yakın arkadaşı ve yaşayan son Dragomir Prensesi Lissa’yla St. Vladimir Akademisi’nden kaçarak kuralları çiğnemişti. Büyüley... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 12 yıl, 9 ay
Daha Fazla Göster

pythia şu an ne okuyor?

pythia şu anda kitap okumuyor.

Favori Yazarları (0 yazar)

Favori yazarı yok.