pinarkaya3011

Profil Resmi
0 takip ettiği ve 0 takip edeni var. 0 değerlendirme yapmış.

Son Aktiviteler

Profil Resmi
pinarkaya3011 okumak istiyor.
Kızılcık Burnu (Cedar Cove Serisi 4)

Geçmiş, ondan kaçsak bile bugünümüzü yakalamanın bir yolunu mutlaka bulur...Beni hatırlıyor olmalısınız; Cedar Cove kasabasından Peggy Beldon... Burada yaşamayı seviyorum ama otelimizde işlenen cinayet nedeniyle hiçbir şey eskisi gibi değil. Öldürülenin, Max Russell adında biri olduğu ortaya çıktı. Neden buraya geldiği ve onu kimin öldürdüğü hakkında hâlâ bir fikrimiz yok. Sadece, katilin bir an önce bulunmasını umuyoruz.Russell cinayeti bir yana, sizinle paylaşmayı istediğim çok fazla dedikodu birikti. Dinlemek isterseniz, bir fincan çay ve yabanmersinli çörek eşliğinde size hepsini seve seve anlatırım. Ama önce derin bir nefes alın!Macomber'ın hayat verdiği samimi ve bir o kadar yaşamın içinden karakterler sayesinde Cedar Cove'u tekrar ziyaret etmek için can atacaksınız."-Booklist-"Cevar Cove sakinlerinin inişli çıkışlı hayatlarını okumaya kaldığınız yerden devam ederken, onları ne kadar özlediğinizin farkına varacaksınız."-BookPage-"Cedar Cove kasabasında neler döndüğünü merak etmekte haklısınız. Macomber'dan beklediğinize değecek türde bir roman daha."-Publishers Weekly-

Geçmiş, ondan kaçsak bile bugünümüzü yakalamanın bir yolunu mutlaka bulur...Beni hatırlıyor olmalısınız; Cedar Cove kasabasından Peggy Beldon... Burada yaşamayı seviyorum ama otelimizde işlenen cinayet nedeniyle hiçbir şey eskisi gibi değil. Öldürüle... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 8 yıl, 10 ay
Profil Resmi
pinarkaya3011 okumak istiyor.
İyi ki Geldin (Blossom Street Serisi 9)

İyi ki Geldin

Libby Morganın yıllardır tek bir hayali vardır: Büyük iş yükü altında çalıştığı hukuk firmasına ortak olmak. Kariyeri için arkadaşları, evliliği ve aile kurma şansı da dahil olmak üzere her şeyden feragat etmiştir. Patronu onu ofisine çağırdığında, Libby en sonunda güzel haberi alacağını zanneder, fakat sarsıcı gerçek onu beklemektedir: İşten çıkarılmıştır ve tüm hayatını yeni baştan kurmak zorundadır… hem de hiç vakit kaybetmeden.

Bütün uğraşlarına rağmen iş bulamayınca Libby eski arkadaşlarıyla tekrar bağlantı kurar ve öğleden sonralarını da sıcacık bir yüncü dükkânı olan Bir Yumak Mutlulukta geçirmeye başlar. Burada dükkânın iyi huylu sahibi Lydia, Lydianın çocukluktan yeni çıkmış olan enerjik kızı Casey ve Caseyin en iyi arkadaşı olan Avayla yakın bir ilişki kurar. Utangaç ama sıkıntılı bir kız olan Ava, Libbynin geleceğini şaşırtıcı ve köklü bir şekilde yeniden biçimlendirecektir.


Bir Yumak Mutlulukun ikinci yuvası -buradaki kadınların da ikinci ailesi- olmasıyla birlikte, Libby sahip olduğu bu yeni hayattan büyük bir zevk almaya başlar. Hatta, onun için mükemmel bir seçenek olarak görünen etkileyici ve yakışıklı bir doktorla romantizm yaşamak için gereken zamanı bile bulur. Ama olaylar gelişirken, Libby çok sevdiği yeni yaşamını sonsuza kadar değiştirebilecek bir tercih yapmak zorunda kalır.


Sımsıcak bir anlatımı ve zengin dokunmuş bir kumaşı olan İyi ki Geldin, yeni başlangıçların vaadi ve dostluğun ve aşkın sonsuz keyifleriyle dolu bir roman.

İyi ki Geldin

Libby Morganın yıllardır tek bir hayali vardır: Büyük iş yükü altında çalıştığı hukuk firmasına ortak olmak. Kariyeri için arkadaşları, evliliği ve aile kurma şansı da dahil olmak üzere her şeyden feragat etmiştir. Patronu onu ofisi... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 8 yıl, 10 ay
Profil Resmi
pinarkaya3011 okumak istiyor.
Gül Limanı Oteli Çiçekler İçinde (Rose Harbor Serisi 2)

Burası Gül Limanı Oteli…

Gelen her konuk, burada hayatına dair ikinci bir şans yakalıyor. Geçmişiyle barışıyor, geleceğine umutla bakıyor. Kırılan kalpler Gül Limanı Oteli'nde onarılıyor, hastalıklar burada iyileşiyor, dostluklar pekişiyor, aşk acıları unutuluyor.

Bir yandan bozulan nişanının üzüntüsünden kurtulmaya, bir yandan da büyükanne ve büyükbabasının ellinci evlilik yıldönümünü organize etmeye çalışan Annie ile kanserle mücadele ederken yıllar öncesinde kalmış aşkına yeniden kavuşan Mary otelin şimdiki konukları.

Otel sahibi Jo Marie ise bir yandan Sedir Koyu'na alışırken, öte yandan öldüğü düşünülen kocasının geri döneceğine dair inancından hiç vazgeçmiyor.
(Tanıtım Bülteninden)

Burası Gül Limanı Oteli…

Gelen her konuk, burada hayatına dair ikinci bir şans yakalıyor. Geçmişiyle barışıyor, geleceğine umutla bakıyor. Kırılan kalpler Gül Limanı Oteli'nde onarılıyor, hastalıklar burada iyileşiyor, dostluklar pekişiyor, ... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 8 yıl, 10 ay
Profil Resmi
pinarkaya3011 okumak istiyor.
Gül Ağacı Sokağı (Cedar Cove Serisi 2)

Her şeye rağmen hayatımızı anlamlı kılan insanlar varsa yaşamak için hâlâ bir sebebimiz var demektir...

Sevgili Dostlarım,

Cedar Cove'a hoş geldiniz! Olivia, Grace, Charlotte, Jack, Justine ve Seth öykülerine devam etmek -ve sizi yeni insanlarla tanıştırmak- için can atıyor. Bütün küçük yerleşim yerlerinde olduğu gibi, Cedar Cove da iyinin, kötünün ve beklenmeyenin bir karışımı. Bu vesileyle, romanda sizi birkaç sürprizin beklediğini de söyleyebilirim. Şimdi oturup arkanıza yaslanın. Arkadaşlarım, Cedar Cove'da olup bitenleri size anlatmak için sabırsızlanıyor.Debbie Macomber


Gül Ağacı Sokağı aşk, evlilik, ayrılık gibi insan ilişkilerine dair her alanda usta bir yazarın kaleminde hayat bulan sıcacık ve samimi bir roman. Macomber günlük yaşamdan seçtiği, kendinizden de bir şeyler bulabileceğiniz karakterlere yenilerini ekleyerek hikâyesini kaldığı yerden anlatmaya devam ediyor.


"Cedar Cove serisinin ikinci kitabı Gül Ağacı Sokağı'nda, Macomber gizemin ve okuru bekleyen sürprizlerin dozunu daha da artırmış gibi görünüyor."
-Booklist

"Cedar Cove'da olup bitenlerin hızına yetişemeyeceksiniz!"
-The New York Times-

"Macomber, insan ilişkilerini kelimelere dökmekte uzman ve rakipsiz bir yazar olduğunu bir kez daha kanıtlıyor."
-Publishers Weekly-
(Tanıtım Bülteninden)

Her şeye rağmen hayatımızı anlamlı kılan insanlar varsa yaşamak için hâlâ bir sebebimiz var demektir...

Sevgili Dostlarım,

Cedar Cove'a hoş geldiniz! Olivia, Grace, Charlotte, Jack, Justine ve Seth öykülerine devam etmek -ve sizi yeni insa... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 8 yıl, 10 ay
Profil Resmi
pinarkaya3011 bir yazarı favorilerine ekledi.

Kitapları dünya çapında 140 milyondan fazla satan Debbie Macomber, günümüzün önde gelen popüler yazarları arasındadır. Tecrübelerinden ve gözlemlerinden yola çıkarak yarattığı zorlu karakterlere hayat verebilme yeteneğiyle tanınan yazar, küçük yerleşimlerdeki ev ve aile yaşantısı ile kalıcı dostluklar üzerine kalpleri ısıtan, keyifli ve eğlenceli hikâyeler yazmaktadır.

Her kitabıyla dünyada büyük ilgi uyandıran Macomber, aynı zamanda çok satanlar listesinin daimi yazarlarından biridir. Macomber’ın eserleri, satışa çıktığı ilk hafta New York Times, USA Today ve Publishers Weekly listelerinde yerini almayı başarmıştır.

İlk kitabıyla birlikte oldukça geniş bir okuyucu kitlesine ulaşmayı başaran Macomber, yakın zamanda Türkiye’de de yayımlanacak The Christmas Basket adlı kitabıyla 2005 yılında Rita Ödülleri / “En İyi Roman” ödülünü kazanmıştır. Bunun dışında da birçok ödüle layık görülen Macomber, Quill Ödülleri’nde “Okuyucunun Seçtiği Roman” ödülünü de alarak bir ilke imza atmıştır.

Debbie Macomber‘i New York Times’ın en çok satan yazarlarından biri yapan en önemli özelliği zorlayıcı karakterler yaratmak ve onlara kitaplarında gerçek bir yaşam sunmak. Kendi deneyimleri ve gözlemlerine dayanarak yazdığı romanlarında küçük kasaba yaşamları, ev ve aile, sağlam dostluklar büyük yer ediniyor. Her kitabı dünya çapındaki okuyucularına keyifli bir mizah duygusu tattırıyor.

Disleksi olmak ve dört çocuğun genç annesi olmak onu hayallerinin peşinden koşmaktan vazgeçirmedi. Heartsong, 1982 yılında yazdığı ilk kitabıydı. Romantik tarzda yazdığı ilk kitabı Heartsong, giderek daha da ilgi görmeye başladı.

Debbie Macomber Bestseller listesinde yerini korumayı başardı. 3 kitabı the New York Times Bestseller’da, USA Today’de ve Publishers Weekly’de 1. sırada yer aldı. 44 Cranberry Point, Romantik Kurgu Quill Ödülü’nün sahibi oldu. The Christmas Basket 2005 yılında RITA® Ödülü’nü, RT Book Reviews Kariyer Başarı Ödülü’nü, Holt Madalyon ve B. Dalton Ödülü’nü aldı. Temmuz 2010′da Amerika’nın Romantik Yazarları, Debbie Macomber’a Nora Roberts Yaşam Boyu Başarı Ödülü’nü verdi.

2009 yılına gelindiğinde yazarın bir yemek kitabı, ilk çocuk kitabı, ikinci non-fiction kitabı yayımlanmıştı. Ayrıca yazarın Mrs. Miracle adlı kitabı Hallmark Channel için film haline getirildi. 2010′da Call Me Mrs. Miracle yine aynı başarıyı elde etti.

2011 yılında birçok kitabının yeni basımları çıkarıldı; Blossom Street, A Turn in the Road, Cedar Cove serisi için yazdığı 11. ve 12. kitapları, 1105 Yakima Street, 1225 Christmas Tree Lane ve Debbie Macomber Christmas Cookbook.

Debbie Macomber’ın en çok satan kitapları arasında Debbie’nin Dünyası adını verdiği örgü desenli kitapçıkları ve Leisure Arts ( hobi kitabı ) da yer alıyor. Yazarın Port Orchard, Washington’da kendi iplik dükkanı bulunuyor. Burası Blossom Street Serisi’nden sonra açıldı ve yazarın Blossom Serisi’nin yeni basımlarının kapağında yer alıyor.

Debbie Macomber ve eşi Wayne Washington’da yaşıyor, ancak kışları Florida’da geçiriyorlar. Yazar el işiyle uğraşmayı ve seyahat etmeyi, torunlarıyla ilgilenmeyi seviyor.

Kitapları dünya çapında 140 milyondan fazla satan Debbie Macomber, günümüzün önde gelen popüler yazarları arasındadır. Tecrübelerinden ve gözlemlerinden yola çıkarak yarattığı zorlu karakterlere hayat verebilme yeteneğiyle tanınan yazar, küçük yerleş... tümünü göster

8 yıl, 10 ay
Profil Resmi
pinarkaya3011 okumak istiyor.
Sakız Sardunya

İstanbul'da sakin bir mahallede bir kız çocuğu yaşardı.İsmini hiç mi hiç sevmeyen... Hem akıllı, hem meraklıydı.Çok da konuşkandı. Anne babasına ve öğretmenlerine durmadan sorular sorardı. Zavallı büyükler, onun zekâsına yetişmekte zorlanırdı! Bir atlası vardı sürekli karıştırdığı ve pek çok kitabı.... Hayaller kurmaya bayılırdı. Bir gün okulun kütüphanesinde hiç beklemediği bir sürprizle karşılaştı. Rafların arasında tuhaf bir küre parlıyordu. Bulan herkesi unutulmayacak bir yolculuğa çıkaran sihirli bir küre!

EFHİMA, yani Efsaneler, Hikâyeler ve Masallar Ülkesi'ne uzanan rengârenk bir maceraya atılmaya hazır mısınız?

Usta yazar Elif Şafak çocuklar için sıcacık ve sıradışı bir öykü yazdı! Dostluk, paylaşım, hayal gücü,kitap ve doğa sevgisinin özenle işlendiği Sakız Sardunya, soluksuz ve keyifli bir okuma süreci vadediyor.

İstanbul'da sakin bir mahallede bir kız çocuğu yaşardı.İsmini hiç mi hiç sevmeyen... Hem akıllı, hem meraklıydı.Çok da konuşkandı. Anne babasına ve öğretmenlerine durmadan sorular sorardı. Zavallı büyükler, onun zekâsına yetişmekte zorlanırdı! B... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 8 yıl, 10 ay
Daha Fazla Göster

pinarkaya3011 şu an ne okuyor?

pinarkaya3011 şu anda kitap okumuyor.

Favori Yazarları (1 yazar)

Favori yazarı yok.